Total Members Voted: 45
Buelam nekad nav bijušas labas pr. bremzes,vismaz man pazīstami to īpašnieki grib bremzes abās pusēs.Papēti Buelus-visiem pr.bremžu disks būs zils no pārkarsšanas.Vēl šim konkrētajam nav siksna,bet ķēde un otrā pusē.tā kā klasisks Buela motors tas acīmredzot nav...
k-k Tev to sūdu nevajag. viņu nevar dauzīt, viņam bāka rāmī un tas sūda rāmis plaisā, tas ir fucking hārlis , es jau nesaku, ka slikti, bet tā vibrācija, nu vecenes ir kaifā protams, bet vibrators ir lētāks un vispār es esmu par to, ka sex ir ar sievieti nevis transporta līdzekli
Konkrēti šādu, es kkad pēc gadiem sev iegādāšu , tad izdomāsim, kā otrā pusē supportu piedabūt
Quote from: laurichh13 on December 02, 2010, 01:54:48k-k Tev to sūdu nevajag. viņu nevar dauzīt, viņam bāka rāmī un tas sūda rāmis plaisā, tas ir fucking hārlis , es jau nesaku, ka slikti, bet tā vibrācija, nu vecenes ir kaifā protams, bet vibrators ir lētāks un vispār es esmu par to, ka sex ir ar sievieti nevis transporta līdzekliShis nebuutu prieksh dauziishanas. Rāmis no parastas lietošanas neplaisaa.