Total Members Voted: 45
Kas tieši tev tur ir ? Ieliki LED pagriezienus ?!* Pieliec pretestības* Poverā tirgoja paštaisītus relejus.* Dodies pie Ariela vai rgx kadra Vitauta.
Kādas ir domas/atsauksmes par Kawasaki GPZ 500? Pēc bildēm ko man atsūtija izskatas diezgan streīls(bet protams jāskatās) Man viņu piedāva iemainīt 1:1 pret manu bandītu. Bandīts jau kādu laiku un pašlaik izlikts pardošanai, bet intereses par vinu nekādas. Principā jau abi šie moči ir relatīvi veci krami. Varbūt kawu būs reāli vieglāk nogrūst pēctam? Bandītu vel cik necik jaskrūvē lai pavasarī skati izietu, bez skates laikam nekam viņs nav vajadzīgs. kawai itkā skate jauna.Pardomas, piedavajumi, pamācības kā dzīvot tālāk? Sākotnējais plāns bij nogrūst moci, saņemto $$ pielikt klāt esošajam un iegadāties ko citu(svaigaku, jaudīgaku) ielinieku vai arī supermoto
laikam Naits man sito teica = njem ko gribi, tikai ne GPZ = tie suudi ejot tikai taisni Kaapee Tu ej no vienas bedres otraa? kaadeelj 400 maini pret 500, nevis paardod , iekraaj pa ziemu un uz pavasari iepeerc +- normaalu 600?