Neatminos vai jau pieminēju, jo ļeņins šito spamu pārlasīt, bet Ir auto, palikšu pa nakti , nekur nesteidzos. Ja kādam kas nav, nav ar ko, utt. , tad respektīvi ir auto un nākošajā dienā arī būs iespēja tikt mājās.
Nez ja tu tur organizēsi SĒNI vai tur tā pirts maz vietā paliks ?! Un vai to maz vajag ?!
Goblin paņem kasti ar šo
Taa par cik man nav laika sekot tendenceem un runaam shaja topikaa, tad es braukshu uz pasaakumu pohuj ar ko un varu nopirkt katkaadus soft dzeerienus pohuj cik daudz Ja kaads piezvanis un pateiks ko vajag pirkt tad labi, ja nee tad nopirkshu 5 kastes alu
Quote from: MIGs on September 08, 2012, 01:12:18Nez ja tu tur organizēsi SĒNI vai tur tā pirts maz vietā paliks ?! Un vai to maz vajag ?! Sēne nebūs, pirts paliks. Neesmu domājis aizlieties, tā kā pirts domāju ka netiks mēģināta uzspridzināt. P.S. Ronis brauc ar mani. Skapis domā. Kamēr Skapis domā - vēl ir 1 brīva vieta iekš auto. Uz trasi nebūšu, jo strādāju līdz 16tiem. tā ja kāds kaut ko grib man teikt - zvaniet.
Par cik Fasts 6dien pa dienu strādā, vai ir kāds brīvprātīgasi, kas varētu mani paķert uz trasi ? Dzīvoju pa ceļam, Teika.