Atkal tas Enrike te visu ir piepljuutiijis
Kuprainais motors - stasts par divu motociklistu mīlestību kuri iecienījuši V2 dzinēja jaudas līkni :begt:
Ronim tad jamacas basgitara, tad bus grupa Quote from: rgx on September 07, 2012, 13:43:00Ronis ar itkā ģitāru esot spēlējis
Ronis ar itkā ģitāru esot spēlējis
Quote from: Enrike on September 07, 2012, 13:49:53Ronim tad jamacas basgitara, tad bus grupa Quote from: rgx on September 07, 2012, 13:43:00Ronis ar itkā ģitāru esot spēlējis es ronim atradu gičuhttp://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/books-music-movies/music-sinema/musical-instrument/percussion/agejg.html
Nu pilnīgi pajoliņi!!! Man no jums rokzvaigznēm vēmiens nāk! Zinat tik kā dzert un mazgadīgas meitenes pavedināt! Es esmu sportists un nicinu jūs!!!
nē vienkārši plānojam Menju, lai nebūtu tikai čipsi.. tie kas nemetas ne gaļai ne salātiem, tie paši taisa sev groziņu uz apmēram 5 ls..un liek visu kopējā galdā un visi ēd visu
Rūdi, tad jau mums 2iem tik būs jāmetās, jo citas rokzvaigznes jau šeit nav Quote from: rgx on September 07, 2012, 13:37:10Es varu veidot mediakemtu, alkohola un narkotiku groziņu rokzvaigznēm 5 ls tie nebūs
Es varu veidot mediakemtu, alkohola un narkotiku groziņu rokzvaigznēm 5 ls tie nebūs
Mixy spēlēja basu Urskumug - kas ir