tā kas ar tiem paikas pulciņiem? labprāt kādam iedotu 5ls, jo īsti nav ne laika ne vēlēšanās staigat pa veikalu un kautko meklēt, piesākas kāds paikas pulciņš kurš nav nokomplektēts.
dodiet naudu Gucītim - viņa tālāk saorganizēsies
Quote from: Uvis on September 09, 2012, 13:20:07tā kas ar tiem paikas pulciņiem? labprāt kādam iedotu 5ls, jo īsti nav ne laika ne vēlēšanās staigat pa veikalu un kautko meklēt, piesākas kāds paikas pulciņš kurš nav nokomplektēts.+1 ,
Goņku nebraucu, mans mocis vel jo mazāk.
Gaļas atbalsta pulciņam nepieciešams vēl viens dalībnieks! 1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.laurich7. Gacho8. # ViksP.S. Viks atbalsta un deva savu piekrišanu, savācot dzīves jēgu. Visi pulciņa biedri atdos naudu man, sestdien, 15. septembrī.
Quote from: GuciiC on September 07, 2012, 09:22:06Nu tātad es vācu otro bariņu, kopīgas paikas iepirkšanai. Nopirkt paredzēts: dārzeņus + mērcītes, dažādus Maxima salātus, maizi, un ja paliks pāri kapeikas, tad var iepirkt kādus soft dzērienus un ūdeni rītam Arī vācam pa 5 LVL. Cik sapratu varu jau pieskaitīt:GuciicGunchaKoreds +1SADUvisIxerMBPeecisMashel, es savākšu naudu un 6dien trasē iedošo Tev no šī bara to s 20 Ls zupai Naudiņu iedosiet man 6dien no rīta trasē. Kas nebūs trasē no rīta, tad var man uzzvanīt (26129379) un vienosimies, kā to nokārtot. Uz veikalu braukšu pēc trases. Ja kādam ir kādas spešal vēlmes, tās droši var ierosināt
Nu tātad es vācu otro bariņu, kopīgas paikas iepirkšanai. Nopirkt paredzēts: dārzeņus + mērcītes, dažādus Maxima salātus, maizi, un ja paliks pāri kapeikas, tad var iepirkt kādus soft dzērienus un ūdeni rītam Arī vācam pa 5 LVL. Cik sapratu varu jau pieskaitīt:GuciicGunchaKoreds +1SADUvisIxerMBPeecisMashel, es savākšu naudu un 6dien trasē iedošo Tev no šī bara to s 20 Ls zupai Naudiņu iedosiet man 6dien no rīta trasē. Kas nebūs trasē no rīta, tad var man uzzvanīt (26129379) un vienosimies, kā to nokārtot. Uz veikalu braukšu pēc trases. Ja kādam ir kādas spešal vēlmes, tās droši var ierosināt