...................P.S.S. Guncha, ja Tev ir vēl kāda brīva vieta Tavā autiņā, labprāt pieteiktos!...........
BigManBruklynDidii - uz rīta daļuFastarow - uz orientēšanos un vakara pasākumuGačoGoblinsGuciiCGunchaIxersKobe - uz vakara pasākumuKoreds +1K-KLammyLaurichh13 - cerams, ka +1martinsMāšeleMBMežamārismg-t - uz rīta cēlienuMIGsMixyNaits uz vakara cēlienu. Varbūt arī uz rīta cēlienu.Osiicrgx RonisSADUvisViksZazists
Quote from: Big Man on September 06, 2012, 10:38:22...................P.S.S. Guncha, ja Tev ir vēl kāda brīva vieta Tavā autiņā, labprāt pieteiktos!...........
Orientēšanās sagatavota..nu tik jāsaliek kartes Uz orientēšanos - kā jau vienmēr katrai konmandai līdzi fotoaparāts vai labs telefons
Quote from: rgx on September 06, 2012, 21:58:43Orientēšanās sagatavota..nu tik jāsaliek kartes Uz orientēšanos - kā jau vienmēr katrai konmandai līdzi fotoaparāts vai labs telefons jeee, tas nozīmē, ka es arī piedalos orientēšanās. tad man arī auto ir brīvas vietas
Quote from: GuciiC on September 07, 2012, 07:52:25Quote from: rgx on September 06, 2012, 21:58:43Orientēšanās sagatavota..nu tik jāsaliek kartes Uz orientēšanos - kā jau vienmēr katrai konmandai līdzi fotoaparāts vai labs telefons jeee, tas nozīmē, ka es arī piedalos orientēšanās. tad man arī auto ir brīvas vietas Ja tu atbrauksi man pakaļ, tad deri
atbrauc ar riteni tagad pāri jaunajam tiltam visai ātri