Quote from: GuciiC on September 07, 2012, 09:16:35atbrauc ar riteni tagad pāri jaunajam tiltam visai ātri Tu esi nežēlīga, man tak nākamajā dienā sirds apstāsies minoties mājās
atbrauc ar riteni tagad pāri jaunajam tiltam visai ātri
Quote from: ronis on September 07, 2012, 09:26:43Quote from: GuciiC on September 07, 2012, 09:16:35atbrauc ar riteni tagad pāri jaunajam tiltam visai ātri Tu esi nežēlīga, man tak nākamajā dienā sirds apstāsies minoties mājās Zinot tevi, tu ātrāk to riteni nodosi lombardā paņemsi vel vienu polšu un ar taksi aizbrauksi mājās
ja Lammy neuzņemsies kādu salātu iniciatīvu, tad es varu uzņemties vadību tam otrajam pulciņam, varētu iepirkt dažādus, salātus, maizi un varbūt arī kādus bezalkoholiskos dzērienus. Droši vien jau atkal kādus 7 cilvēkus tam vajadzētu.
Lammy a kā tad ar rosola bļodu ?!
Es ar pie gaļām un ēdieniem!
Nu tātad es vācu otro bariņu, kopīgas paikas iepirkšanai. Nopirkt paredzēts: dārzeņus + mērcītes, dažādus Maxima salātus, maizi, un ja paliks pāri kapeikas, tad var iepirkt kādus soft dzērienus un ūdeni rītam Arī vācam pa 5 LVL. Cik sapratu varu jau pieskaitīt:GuciicGunchaKoreds +1SADK-k
Nu ta velmju saraxts Auto pie kura piemesties. Parejais jau pats par sevi nokartosies. Vai gribu braukt ar moci.... to vel nezinu Busu viens bez +1, jo pec pedejas dzersanas ar Ievu secinajam, ka labak dzert atseviskji