Varu piemesties pie gaļas, jo alko tā pat nelietoju, tad vismaz gaļu paēdīšu.
Quote from: Bruklyn on September 06, 2012, 14:19:53Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5.6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu
Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5.6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu
Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5.6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo....
Quote from: Naits on September 06, 2012, 14:20:58Quote from: Bruklyn on September 06, 2012, 14:19:53Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu tagad točna nav
Quote from: Bruklyn on September 06, 2012, 14:19:53Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu
Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu
Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo....
Quote from: ronis on September 06, 2012, 14:34:15Quote from: Naits on September 06, 2012, 14:20:58Quote from: Bruklyn on September 06, 2012, 14:19:53Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.laurich7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu tagad točna nav
Quote from: Naits on September 06, 2012, 14:20:58Quote from: Bruklyn on September 06, 2012, 14:19:53Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.laurich7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu tagad točna nav
Quote from: Bruklyn on September 06, 2012, 14:19:53Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.laurich7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu
Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.laurich7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu
Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.laurich7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo....
Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.laurich7. Gacho# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu
Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4. Ronis5. Mixy6.laurich7. Gacho# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo....
un P.S.Kartupeļus nemizošu
Quote from: Bruklyn on September 06, 2012, 14:18:53un P.S.Kartupeļus nemizošu zinu zinu... es taču aizvēru acis, kad sapņoju
Quote from: Lammy on September 06, 2012, 14:59:45Quote from: Bruklyn on September 06, 2012, 14:18:53un P.S.Kartupeļus nemizošu zinu zinu... es taču aizvēru acis, kad sapņoju Es taa skatos ka tas Bruklyns ir sliimests