No rīta visi kopistiski laiž kkur soļanku nostrebties
Lammy uzņemies taisīt bļodu ar rosolu ?!
Zel ka Didii nebus uz vakaru... kaut gan, cerams ka si par mums apzelosies un ari kaut ko Osim iedos lidzi no savas mega labas kulinarijas Piemetos pie galas pulcina!
Kulinārie un gastranomiskie izvirtuļi
Ta mēs ko tur braucam ēst vai mazgāties !?
Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3.4.5.6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo....
Papildinu!Quote from: Big Man on September 06, 2012, 12:49:50Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4.5.6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo.... P.S.Vikam nav variantu
Oki! labots Gaļas atbalsta pulciņa formulējums! Mans piedāvājums būtu, ja , protams, foršais Viks ir ar mieru, dibināt Gaļas atbalsta pulciņu, tjipa- nepieciešami 7 gab, brīvprātīgie, kas iesniedz katrs dzīves jēgu Vikam, un Viks iepērk/uzmarinē savu marinādē marinātu gaļu, klāt piepērkot pats visu, kas tam nepieciešams- transports līdz tirgum, garšvielas, citroni, čilī, ogles, degmaisījums...... u.t.t. Attiecīgi- 7. +1. cilvēki nodarbojās ar gaļas izstrādājumu-šašliku! Nauda??? Nezinu, ~10 kg gaļasx3,50=35,-Ls/7=5,-Ls no deguna? Veidojam pulciņu?1. Lielais (Big Man)2. Mazais (Bruklyn)3. Naits4.5.6.7.# ViksP.S. Protams, ja foršais Viks atbalsta šo ideju! Protams, ja nolemjam, ka cepam gaļu!Varam arī necept, man personīgi gaļa bijusi/nebijusi, man drāzeņi labāk garšo....