Ņemot vērā šeit valdošo petušārismu, ka vienam nedzīst kreveles, otram būšot jāstrādā, trešajam, sasāpēsies kakls, viena liela daļa nemaz neuzskata par vajadzību pakomentēt būs vai nebūs, atļaušos paziņot, ka cienītie - sporta komandu mēs varam arī neveidot, varam nesportot, un manis pēc es vispār varu braukt viens. Tikai būtu labi to visu zināt laicīgi.
es arī būšu uz vakara pasākumu, varu piemest naudiņu mājiņai..varu gulēt teltī ar viskiju .. bez stresa
Quote from: GuciiC on August 24, 2011, 08:56:36es arī būšu uz vakara pasākumu, varu piemest naudiņu mājiņai..varu gulēt teltī ar viskiju .. bez stresaEs neesmu viskijs, es esmu Ronalds Viskijs ir kaut kāds dzīvnieku vārds
Labdien!Šobrīd visi numuriņi ir rezervēti uz šo datumu.Vēlāk varat mēģināt sakontaktēt vadītāju Elīnu pa tālruni 28606060, varbūt šādam Jūs interesējošam variantam kaut kas atrodas.Ar cieņu,"Dzintarkrasts" administrācija
Nu tā kautkā... Paskatīsimies kas tur būs ... Pakomunicēšu.QuoteLabdien!Šobrīd visi numuriņi ir rezervēti uz šo datumu.Vēlāk varat mēģināt sakontaktēt vadītāju Elīnu pa tālruni 28606060, varbūt šādam Jūs interesējošam variantam kaut kas atrodas.Ar cieņu,"Dzintarkrasts" administrācija
Es jau gaidiju tavu postu !
Un vispār Ronis nav izdarījis to, ko teicās darīt....
Quote from: Landija on August 24, 2011, 10:36:17Un vispār Ronis nav izdarījis to, ko teicās darīt....Pirms sportošanas jāiesilda visi muskuļi:Redzēsim vai rgx šitais sanāks