bet cik saprotu tad ne futbols ne basketbols nemaz nebūs..
a nevar taa, ka SF brauc vienkaarshi kaa breeceeju, un alko komanda??? to skatos, ka taam discipliinaam tos ljauzhus taa gruuti savaakt.... un varbuut ka var ierosinaat kaadu spec priizi par to....
Quote from: Moggy on August 17, 2011, 01:10:28a nevar taa, ka SF brauc vienkaarshi kaa breeceeju, un alko komanda??? to skatos, ka taam discipliinaam tos ljauzhus taa gruuti savaakt.... un varbuut ka var ierosinaat kaadu spec priizi par to.... ideja pa rubli P.S - kas ar maikām?
Saprotot no še lasītā, minimālā nepieciešamā komanda mums takā ir aplasīta! Tad tā- Būtu jāsūta Špokam pieteikums a? Mūsu komandai būtu nepieciešams Kapteinis , ir kāds kas ļoti ,ļoti vēlas? Un kas tur ar tiem krekliem? Vajadzētu kkā aktīvāk sarosīties, ato nebūs mums ne kur dzīvot, ne ko darīt, urbināsim degunus pie pc
MIGs & Māšele vēl par braukšanu nezin, bet es uzņemos to visu saorganizēt !!
Quote from: MIGs on July 19, 2011, 22:25:27MIGs & Māšele vēl par braukšanu nezin, bet es uzņemos to visu saorganizēt !!
* MIGs - Būšu, sportošu.
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde