Quote from: mežamāris on August 22, 2011, 23:16:34Quote from: Viks on August 22, 2011, 16:39:44Quote from: koreds on August 22, 2011, 08:25:40* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.* Moggy - būšu, ja atradīšu sunim aukli, ar sportu nenodarbošos....Nebūšu
Quote from: Viks on August 22, 2011, 16:39:44Quote from: koreds on August 22, 2011, 08:25:40* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.* Moggy - būšu, ja atradīšu sunim aukli, ar sportu nenodarbošos....Nebūšu
Quote from: koreds on August 22, 2011, 08:25:40* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.* Moggy - būšu, ja atradīšu sunim aukli, ar sportu nenodarbošos....
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.* Moggy - būšu, ja atradīšu sunim aukli, ar sportu nenodarbošos....
1.1. Telts vieta- 3,50 Ls no personas. 1.2. Labiekārtota Ģimenes atpūtas mājiņa 8 personam: 90Ls- 1 personai=11,25 Ls. Pieejamas 9 mājiņas. 1.3. Numurs Viesu majā 4 personām: 40 Ls- 1 personai= 10 Ls. Pieejami 5 numurs. 1.4. Numurs Viesu majā 5 personām: 45 Ls- 1 personai= 9 Ls. Pieejams 1 numurs. 1.5. Numurs Viesu majā 3 personām: 35Ls- 1 personai= 11,67 Ls. Pieejams 1 numurs. 1.6. Numurs Viesu mājā 2 personām: 30 Ls- 1 personai= 15 Ls. Pieejami 12 numuri. 1.7. Divvietigs numurs viesnīcā: 30Ls/nakts.