Quote* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!
es būšu tikai vakarā, līdz ar to nekur nespēšu piedalīties
Quote* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!
Quote from: koreds on August 22, 2011, 08:25:40* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.
Quote from: koreds on August 22, 2011, 08:25:40* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.*mežamāris-būšu
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.*mežamāris-būšu
Quote from: Viks on August 22, 2011, 16:39:44Quote from: koreds on August 22, 2011, 08:25:40* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.*mežamāris-būšu* Moggy - būšu, ja atradīšu sunim aukli, ar sportu nenodarbošos....
Quote from: koreds on August 22, 2011, 08:25:40* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.*mežamāris-būšu* Moggy - būšu, ja atradīšu sunim aukli, ar sportu nenodarbošos....
* MIGs - Būšu, sportošu.* Landija - Būšus, dažās disciplīnās piedalīšos, viss, kas ar moci saistīts, man ir tumša bilde * Laurichh -100% esmu gatavs sportot visās kategorijās.* Gacho - 100% esmu. Vai sportošu, laiks rādīs. točna zinu ka futeni/basi nespēlēsu!* Koreds - 100 % būšu. Piedalos man saprotamos sporta veidos!* Ronis - Visticamāk būšu, bet sportot, nu nezinu!* Sad - būšu, sportošu, pie iespējas izlaidīšu volejbola disciplīnu!* Viks - Būšu, dzeršu, komunicēšu, uzjautrināšu, atbalstīšu.*mežamāris-būšu* Moggy - būšu, ja atradīšu sunim aukli, ar sportu nenodarbošos....