Quote from: cepums on July 31, 2011, 12:51:25Quote from: Uvis on July 31, 2011, 12:49:24vari nākt manā komandā, būsim līderi horizontālajā slēpošanāKas ir horizontālā slēpošana!?.tas ir tāds veselīgs- nodarbe kas iekļauta cilvēces pamatvajadzību skalā un pats labākais ir tas ka tur nevaig slēpes, zābakus un drēbes
Quote from: Uvis on July 31, 2011, 12:49:24vari nākt manā komandā, būsim līderi horizontālajā slēpošanāKas ir horizontālā slēpošana!?
vari nākt manā komandā, būsim līderi horizontālajā slēpošanā
"Rokas nost" būs visnodarbinātākā komanda šajā sporta disciplīnā
ehhh mani laikam variet no komandas izsvītrot .... labākā gadījumā ieradīšos tad, kad visi būs jau pālī nolūzuši kur pagadās
Quote from: GuciiC on August 08, 2011, 21:43:21ehhh mani laikam variet no komandas izsvītrot .... labākā gadījumā ieradīšos tad, kad visi būs jau pālī nolūzuši kur pagadās Es neesmu visi
Quote from: ronis on August 08, 2011, 21:43:49Quote from: GuciiC on August 08, 2011, 21:43:21ehhh mani laikam variet no komandas izsvītrot .... labākā gadījumā ieradīšos tad, kad visi būs jau pālī nolūzuši kur pagadās Es neesmu visi njā Tu vispār jau no rīgas netiksi laukā, jo bus 0,83 promiles
1.Laurichh2.Landija + ? (nav ne jausmas)3. GuciiC4. Koreds5. Gacho (bet nesportošu standarta disciplīnās) + ... hvz, laika vēl daudz. 6. Viks (domāju, ka nodisciplīnu sportista nekas īpašs nesanāks. Būs tā pat, kā pagājušo gad, ka visi gaida, a es tik dzeru un dzeru! 7. Sad ( sportot varu, īpašu panākumu minētajās disciplīnas nav, ja protams šogad nebūs boksa mačs Dzert arī varu un to arī daru ) 8. Fāsts... ja +1 tad skaidrā, ja viens tad tāds pats kā pagājušo reiz