Total Members Voted: 45
- es jau pats nesinhronizeetu, bet iedotu mezha vecim
cik nu jaunais.. ar modeli?
Quote from: Kidd on April 21, 2010, 16:16:29 - es jau pats nesinhronizeetu, bet iedotu mezha vecim Manuprāt pec loģikas sanāk tā-ja gribi ietaupīt 35Ls,tad jāsinhronizē pašam...
Tā kā nekur vairs nesteidzos,jo bāka būšot tikai pirmdien,bija laiks veikt nupat ļoti populāra motocikla pēcremonta apskati.Remonts veikts mazpazīstsamā darbnīcā Mūkusalas ielā.Dzesēšanas sistēma:nepietiekams šķidruma daudzums?Iebāziet pirkstu dziļāk radiātorā-sataustījāt!Izplesšanās trauks tukšs?Bet kad uzsils varbūt parādīsies un vispār,lai tajā ko ielietu jāņem taču nost sānu plastmasa!Kam ir laiks ar to nodarboties!Barošanas sistēma:lūk uzskatāms piemērs,ka bāka mierīgi turās arī uz vienas no trim skrūvēm!Nav uzlikts žņaugs benzīna šļauciņai pie krāniņa?Nu gan jau turpat kaut kur ir,varbūt nošļucis zemāk pie karburātoriem...Norautas abas gāzes troses?Nebūsim sīkumaini,ir vēl čoka trose un apgriezieni tāpat nekrītās zem 3000.Elektosistēma:nu to,ka nebija iesprausts aizmugures pagrieziena luktura štekeris jūs muldat!Man liekas, ka es skaidri dzirdēju kā noklikšķ fiksators!Aizlējusies otrā cilindra svece?Radz ka neuzminējāt!Vienkārši nav uzsprauzts svečvads!Izplūdes sistēma:nu nebija pie rokas 13 atslēdziņa,bet tas pufs taču nepazuda!Ritošā daļa:tam,ka skrūves ir sajauktas vietām un pavisam nedaudzas nozaudētas ir vienkāršs iemesls-nav ko likt dažāda garuma skrūves,bet runājot par paplāksnēm,tā ir nevajadzīga greznība...Nolauzts hēbelis,iesists izpūtējs,jā nojaucās viegli uz sāna-peka jums draņķīga!Ak peka ir otrā pusē...Transmisija:Eļļas noplūde?Varu derēt,ka jūs to vienkārši agrāk nepamanījāt.Par to,ka lec ārā otrais ātrums mēs neatbildam-ar tādu jūs jau atbraucāt!Ak tieši tas arī bija darba uzdevums?Nu ko es varu teikt,vajag precīzāk noformulēt savas vēlmes...