Quote from: MIGs on October 30, 2011, 02:56:13Es beidzot saņēmos un norūtoju savu androīdu. kā arī takā LG Optimus X2 2.3. androīds vēl nav, tad uzflešoju alternatīvo garadarbu. Tagad man arī uz mobīlā telefona ir komandrinda ar root tiesībām ! un ko tas TEv dod
Es beidzot saņēmos un norūtoju savu androīdu. kā arī takā LG Optimus X2 2.3. androīds vēl nav, tad uzflešoju alternatīvo garadarbu. Tagad man arī uz mobīlā telefona ir komandrinda ar root tiesībām !
Beidzot....Man HP Probook 4530s bija problēma ar ATI Radeon HD 6490M video kartes draiveri.... prikols tāds, ka uz Win 7 Ultimate palaižot jauno AutoCad un taisot funkciju Trim, pēkšņi nez no kurienes The display driver has stopped working and has recovered... protams, ka viss dators tad nokarās un neko īsti nevar padarīt. ;(Kādas 3 dienas mēģināju atklāt problēmu - ibio.. bija dažādas versijas..Kurš var uzminēt kā problēma tika atrisināta? (Gadījumā, ja Ronis dzirdēja problēmu - klusēt!)
Quote from: koreds on November 01, 2011, 14:46:17Beidzot....Man HP Probook 4530s bija problēma ar ATI Radeon HD 6490M video kartes draiveri.... prikols tāds, ka uz Win 7 Ultimate palaižot jauno AutoCad un taisot funkciju Trim, pēkšņi nez no kurienes The display driver has stopped working and has recovered... protams, ka viss dators tad nokarās un neko īsti nevar padarīt. ;(Kādas 3 dienas mēģināju atklāt problēmu - ibio.. bija dažādas versijas..Kurš var uzminēt kā problēma tika atrisināta? (Gadījumā, ja Ronis dzirdēja problēmu - klusēt!)Jaapagaida Landijas atbilde.
Quote from: koreds on November 01, 2011, 14:46:17Beidzot....Man HP Probook 4530s bija problēma ar ATI Radeon HD 6490M video kartes draiveri.... prikols tāds, ka uz Win 7 Ultimate palaižot jauno AutoCad un taisot funkciju Trim, pēkšņi nez no kurienes The display driver has stopped working and has recovered... protams, ka viss dators tad nokarās un neko īsti nevar padarīt. ;(Kādas 3 dienas mēģināju atklāt problēmu - ibio.. bija dažādas versijas..Kurš var uzminēt kā problēma tika atrisināta? (Gadījumā, ja Ronis dzirdēja problēmu - klusēt!)Atlodejies video cips?! :>Vajadzeja.izslegt antivirusu?Vajadzeja uzlikt draiveri?Vai nomainot laptopu???
Quote from: GuciiC on October 24, 2011, 22:29:15vai kāds var dažos vārdos pastāstīt kā uz GIMP var uztaisīt kolāžu? vismaz 2 bildes bakus viena otrai google`s picasā var smukas kolāžas sataisīt. Salidzinoši vienkārši.
vai kāds var dažos vārdos pastāstīt kā uz GIMP var uztaisīt kolāžu? vismaz 2 bildes bakus viena otrai
Lai ieliktu vispār saitā kādā, ir vajadzīs šo bildi augšupielādēt uz kāda servera, piem.bildites.lv, pēc tam izmantojot linku, ko iedod bildites.lv var ievietot citos saitos.Ja bildes stāv lokāli uz Tava datora, tad nevarēsi ielikt citur.
Nu redzi, Tu augšupielādēji uz Google+(kas ir serveris), tapēc Tev arī izdevās ielikt citā saitā.
lab, kaut kad mājās pamēģināšu...dators mani šodien nemīl