Quote from: ixers on October 21, 2011, 06:06:01Cien., augst., god., datoristi pastāstiet kas ir ar telefoniem, kas nāk no lielā superveikala ebay Nav runa par sifonu. Varbūt locked ? Sarežģiti uzlauzt Mani uzrunāja ciparu atšķirība starp LV. Jā, mazliet esmu Starpība LV= EUR.Jautājums par tehnisko, nodokļu znaju.Bračka teica, ka samsūdu esot baigi viegli unlockot un uzhakot, neko citu nezinu
Cien., augst., god., datoristi pastāstiet kas ir ar telefoniem, kas nāk no lielā superveikala ebay Nav runa par sifonu. Varbūt locked ? Sarežģiti uzlauzt Mani uzrunāja ciparu atšķirība starp LV. Jā, mazliet esmu Starpība LV= EUR.Jautājums par tehnisko, nodokļu znaju.
Ixer - paskaties kādu modeli gribi un paskatīšos ko maksā piemeŗam ALSO vairumtirgotāju bāzē ! Pateikšu priekšā ņemu tur pat kur piemēram Trodeks.Vismaz nebūs čakars ar sūtīšanu, atbilstību reģionam(LV valodas) un garantijām.
Kautkā galīgi no galvas izskreja - ka iekš MS word varēja sagrupēt zīmējumus vienā objektā? Nu tipa ja man shēma uzzimēta lai ja kautkr viņu parvelk kustās viss kopā nevis atsevišķi elementi? ( stulbi kautkā paskaidroju bet cerams saprotams kuru funkciju nevaru atrast)
vai kāds var dažos vārdos pastāstīt kā uz GIMP var uztaisīt kolāžu? vismaz 2 bildes bakus viena otrai
Es beidzot saņēmos un norūtoju savu androīdu. kā arī takā LG Optimus X2 2.3. androīds vēl nav, tad uzflešoju alternatīvo garadarbu. Tagad man arī uz mobīlā telefona ir komandrinda ar root tiesībām !