Sākums
Forums
Raksti
Dažādi
Moto pasākumi
Pārbūves
Ražotāju jaunumi
Sacensības
Tūrisms
Vēsture
2018
2018.05.01
2017
SSC1 Rezultāti
SSC2 Rezultāti
SSC3 Rezultāti
SSC4 Rezultāti
2017 kopvērtējums
2016
2016 SSC1 Rezultāti
2015
2015.09.20
2014
E-pasts
Foto
Video
Veikals
Kalendārs
Lietotāji
Meklēt lietotāju
Par mums
Meklēšana
Ienākt
Reģistrēties
Drukāt
Pages:
1
...
23
24
25
26
[
27
]
28
Go Down
Author
Topic: Gastronomija (Read 370571 times)
RGX
Posts: 10384
When Im sad I stop being sad to be awesome instead
Re: Gastronomija
«
Reply #390 on:
September 16, 2013, 00:08:59 »
Sitot pret palodzi jāuzmanās lai vīnā neiekļūst kāda koka skaida, kas var sākt pelēt un sabojāt vīnu
Report to moderator
Logged
Riepas, bremzes, serviss, drošas braukšanas apmācības un viss pārējais.
www.sfrt.lv
29184673
mežamāris
Posts: 2906
TC4881
Re: Gastronomija
«
Reply #391 on:
September 16, 2013, 00:14:12 »
Neatceros kad pēdējo reizi vīns bija atvērts ilgāk par 15 min. bet ,paldies,uzmanīšos!
Report to moderator
Logged
RGX
Posts: 10384
When Im sad I stop being sad to be awesome instead
Re: Gastronomija
«
Reply #392 on:
September 16, 2013, 00:22:56 »
Quote from: Naits on September 16, 2013, 00:08:07
Tas ir par ilgu garnelēm, ja jau tās kļuvušas rozā
Saprotru par ko Tu runā
1. kārt jaseko, lai garneles tik tikko ir kļuvušas rozā
2. kārt - kā zināms, tomati gatavojot rada skābu vidi, kas kavē produktu izvārīšanos
Tāpēc, nē - garneles nekļūst cietas, respektivi - kusa mutē
Report to moderator
Logged
Riepas, bremzes, serviss, drošas braukšanas apmācības un viss pārējais.
www.sfrt.lv
29184673
RGX
Posts: 10384
When Im sad I stop being sad to be awesome instead
Re: Gastronomija
«
Reply #393 on:
September 19, 2013, 21:16:20 »
Vajadzēja pasportot
, jogribot negribot uzreiz rodas vēlme piedomaat arii pie uztura, kā rezultāta šovakar tapa viegls un vienkāršs ēdiens.... Rukolas salāti ar mocarellas sieru un Prosciutto.
Vajag:
Paku Rukolas
Kādu čupiņu ķiršutomātiņus
Mozarella 1 gab
Prosciutto 1 iep
Olīveļļa
Rukolu izņem no pakas un par spīti tam ka tā ir fasēta celofānā kas var radīt dažādas domas par tās tīrību - obligāti nomazgā (ir pieredze). un saber bļodā, klāt pieliek uz pusēm vai 4 daļās grieztus tomātiņus (atkarīgs no slinkuma pakāpes). Mozarellu sagriež 8 daiviņās, un daiviņas ietin prosciutto skjeelees. Tam visam pievieno sāli, piparus, un iespējams kautko vēl... (garšvielas nav mana stiprā puse) aplej ar olīveļļu samaisa un ēd....
Var klāt dzert alu, vīnu un visu pārējo, bet sakarā ar to ka sportošana veicina domas par organismu - man tā ir aveņu tēja
Report to moderator
Logged
Riepas, bremzes, serviss, drošas braukšanas apmācības un viss pārējais.
www.sfrt.lv
29184673
Landija
Guest
Re: Gastronomija
«
Reply #394 on:
September 19, 2013, 21:33:05 »
Pa virsu var apceptus ciedru riekstus... Un labu balsamico
«
Last Edit: September 19, 2013, 21:34:53 by Landija
»
Report to moderator
Logged
RGX
Posts: 10384
When Im sad I stop being sad to be awesome instead
Re: Gastronomija
«
Reply #395 on:
September 19, 2013, 21:35:31 »
.... tas jau man par sarežģītu
Report to moderator
Logged
Riepas, bremzes, serviss, drošas braukšanas apmācības un viss pārējais.
www.sfrt.lv
29184673
Sad
Posts: 2324
Kawasaki zx6r
Re: Gastronomija
«
Reply #396 on:
September 19, 2013, 22:51:31 »
Šodien tapa kas līdzīgs tikai rukolas vietā spināti, mocarellas vietā feta siers, vālrieksti. iztiku bez tās gaļas. Garšai klāt pievienoju citrona sulu
Report to moderator
Logged
The only easy day was yesterday
Guncha
Posts: 7286
maza turbo blusa
Re: Gastronomija
«
Reply #397 on:
September 20, 2013, 09:16:37 »
stulbie estēti.
Ņemam liellopu gaļas gabalu. Iedzeram 50 gr. viskija. Griežam samērā mazos, bet biezos gabalos. Vēl 50 grami visīša. Metam bļodā. Bļodā lejam 1 gab tērvetes alu. Iepļaujam vēl 50 gramus. Tagad jau garīgais ir vairāk , kā ok , pat sākam dungot pie sevis. Bļodā pievienojam sinepes. Veselu burciņu. Vēlams parastās, ne saldās un ne graudainās. Kuņģī nogrimst vēl 50 grami. Tagad, lai cik dīvaini neliktos - spiežam klāt 1 citronu. Slidinam pa rīkli vēl 50 gramus. Bļoda virsū šķīvīti, lai piespiež gaļu. Un metam ledusskapī. Iemaucam pēdējos 50 gramus un dodamies uz istabu. Izguļam izdzertos 300 gramus, pēc 4-5 stundām gaļu var mest uz pannas vai grila. Ja uz pannas, tad cepjam bez eļļas. Nu klāt tur salātus lapu var piemuhļīt vai kaut ko citu. Ak jā - aizmirsu. Adžiku es arī pielieku klāt dažreiz, ja gribas asāku. Elementāra un lēta paika. un garšīga ar
Report to moderator
Logged
Full Throttle
Māšele
Posts: 8926
Kā Tikt Mājās
Re: Gastronomija
«
Reply #398 on:
September 20, 2013, 09:19:27 »
Pēc tāda kvantuma visīša es to gaļu ledusskapī nedabūtu
Man jau ar smaku vien pietiek
Report to moderator
Logged
Sad
Posts: 2324
Kawasaki zx6r
Re: Gastronomija
«
Reply #399 on:
September 20, 2013, 09:26:20 »
Cik nu lēta - viskijs ta dārgs
Report to moderator
Logged
The only easy day was yesterday
RGX
Posts: 10384
When Im sad I stop being sad to be awesome instead
Re: Gastronomija
«
Reply #400 on:
September 20, 2013, 09:34:19 »
Ja gatavošanas laikā vēl pāris reizes iedzer viskiju, tad marinādei nav nozīmes.. jo garšos tāpat labi
Report to moderator
Logged
Riepas, bremzes, serviss, drošas braukšanas apmācības un viss pārējais.
www.sfrt.lv
29184673
Guncha
Posts: 7286
maza turbo blusa
Re: Gastronomija
«
Reply #401 on:
September 20, 2013, 09:36:52 »
Vēl viena herņa, ko taisu, kad gribas kaut ko barojošu :
Veicī paņemam 6-8 alus. Nu tas tīri no katra kuņģa ir atkarīgs. Liellopu malto gaļu. 2 iepakojumus. Tas, laikam, būtu 700 grami. 2 bundžiņas ar konservētajām pupiņām. Vēlams - sarkanajām. Tomātu pasta - 1 normālā burciņa. Konservētie tomāti - 2 bundžiņas mazās. Jāņem tie, kas sagriezti gabaliņos. Siers. Krievijas vai Holandes - mēreni pajāt. grami 200. Ķiploki. 2 galviņas. Adžika - 1 bundžiņa. Jāņem spilves vai īļģuciema. Jo viņiem ir savādāka izpratne no citiem par to, kādai ir jābūt adžikai
Apmaksājam kasē vai slēpjam zem džempera - kā nu kurš pieradis.
Atkorķējam pifcīti.
Es šitam pasākumam lietoju lielo VOK pannu. Bet var arī uz parastās - galvenais, ka augstie sāni, jo paika būs baigi daudz beigās.
Cepjam malto gaļu. tā, kā ir. Kad redzam, ka palikusi pelēcīga, griežam klāt ķiploku. procesā kuņģī noslīd vēl alus. Kad gaļa labi apcepusies, maucam turbo režīmā klāt pupiņas [ sula nolieta] , tomātus gabaliņos [ var ar visu sulu, tāpat iztvaikos ] , tomātu mērci un adžiku, kā arī sinepes. Lai minūtes piecas pacepjas. Tā laikā iztukšojam vēl vienu alēnu. Sarīvējam sieru un maucam klāt tai pojebācijai. Dzeram alu un ik pa brīdim apmaisam. Pēc minūtēm 30-45 tas viss būs gatavs. Siers piedod smuku konsistenci un biezumu. Galvenais ir maisīt. No sākuma tas viss izskatās samērā šķidri, bet pēc tam būs smuki biezs. Barojošs pēc vella. Paiku noskalojam ar pifci. Guļam gultā un vaidam,ka esam pārēdušies
Report to moderator
Logged
Full Throttle
Guncha
Posts: 7286
maza turbo blusa
Re: Gastronomija
«
Reply #402 on:
September 20, 2013, 09:37:21 »
Quote from: Sad on September 20, 2013, 09:26:20
Cik nu lēta - viskijs ta dārgs
Tu taupi uz savu veselību
Report to moderator
Logged
Full Throttle
Māšele
Posts: 8926
Kā Tikt Mājās
Re: Gastronomija
«
Reply #403 on:
September 20, 2013, 09:49:34 »
Ja es gatavošu kā Guncha, ēdiens paliks pusratā un es vāļāšos pa virtuves grīdu
Report to moderator
Logged
Guncha
Posts: 7286
maza turbo blusa
Re: Gastronomija
«
Reply #404 on:
September 20, 2013, 10:08:13 »
sestdienu rītos man patīk uzčiņīt karstmaizītes. Tīri, lai piesietu dūšu pēc piektdienas alko genocīda.
Baltmaize
Nu ļoooti kvalitatīva žāvētā gaļiņa. Bez treknuma! Cūciņa, protams.
Sīpols
Heinz Ketčups
Siers. Es lieku parmezānu - pēc krāsns tam ir ļooooti interesanta garša. Bet standartā krievijas vai Holandes
Piebildīšu, ka visus šos produktus pērku zemnieku veikaliņā pie mājas - dabīgs, ļooooti garšīgs.
Nu viss ir baigi vienkārši. Uz baltmaizes ziežam īsto sviestu no zemnieku bodes, pa virsu normālu gaļas šķēli pirksta biezumā. Vēlams - ne īkšķa
Sīpola gredzenus pāris, ketčupu nežēlojam, pa virsu sieru.
To visu cepeškrāsnī uz minūtēm pāris, kamēr sieram parādās kraukšķīgums.
Ņemam ārā, to visu noskalojam ar 3 aliem. Poha ir remdēta, kuņģis atdzīvojies, var iet atlaisties gultā un sajusties dzīvam.
Report to moderator
Logged
Full Throttle
Drukāt
Pages:
1
...
23
24
25
26
[
27
]
28
Go Up
Streetfighters.lv
»
Ikdiena
»
Tērzētava
»
Gastronomija