Author Topic: Gastronomija  (Read 370574 times)

Offline Didii

  • Posts: 619
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #375 on: February 02, 2013, 19:12:15 »
Zābakus aizņšņorēt(aiztaisīt/uzvilkt, nezinu kādi viņi tev tur)  un zeķes uzvilkt vel vari?  :mhihi:
Paceļot kāju uz krēsla varu, neesmu jau mīkstā   :mhihi:

Offline Māšele

  • Posts: 8926
  • Kā Tikt Mājās
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #376 on: February 02, 2013, 19:18:47 »
 saka, ka rīta rosme esot laba lieta  :shura: 

Offline goblins

  • Posts: 1421
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #377 on: March 12, 2013, 20:58:54 »
tā tiek gatavots Stoofpotje

pēc 2 h zināšu rezultātu :alus:

Offline MIGs

  • Posts: 10716
  • Honda CBR954 RR Fireblade, Yamaha YZF-R1
    • View Profile
    • www.streetfighters.lv
Re: Gastronomija
« Reply #378 on: March 12, 2013, 23:01:14 »
Nez piedega vai nē ?!  ??? :aiwa:

Offline goblins

  • Posts: 1421
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #379 on: March 13, 2013, 08:26:03 »
Nez piedega vai nē ?!  ??? :aiwa:

sīki piedega bet sanāca ahujenijs

Offline ixers

  • Posts: 2138
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #380 on: March 13, 2013, 08:34:29 »
tā tiek gatavots Stoofpotje

pēc 2 h zināšu rezultātu :alus:

recepti v studiju

Offline osiic

  • Posts: 2304
  • neko nezinu...
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #381 on: March 13, 2013, 09:15:10 »
Nez piedega vai nē ?!  ??? :aiwa:

sīki piedega bet sanāca ahujenijs

Gan jau ka alus garsha nomaaca paareejo :shura: :rofl:

Offline goblins

  • Posts: 1421
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #382 on: March 13, 2013, 09:41:15 »
Nez piedega vai nē ?!  ??? :aiwa:

sīki piedega bet sanāca ahujenijs

Gan jau ka alus garsha nomaaca paareejo :shura: :rofl:

alus šajā ēdienā ir iekšā un klāt tika piedzerts geifrūtu alus  :alus:

Ixer recepte ir šeit   http://www.tvnet.lv/sievietem/receptes/456396-liellopa_galas_sautejums_tumsaja_alu

Offline rex_saugerty

  • Posts: 336
  • VFR750(rc24) VFR750(rc36) Impreza(gc6) legacy(bk6)
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #383 on: April 01, 2013, 16:37:19 »
ja nu baigais slinkums ilgi gatavot(tb var gatavot paraleli spēlējot xboxu, kas arī ir virtuvē)

tad nu lēzenā traukā iemet saldētos dārzeņus(kas nu kuram labāk) un saldētos spinātus. ielej pusglāzi vai glāzi ūdens. un tvaicē visu, ik pa brīdim apmaisot, kamēr udens palicis gandrīz maz. uzspiežam virsū majonēzi un uzrīvējam sieru. uzliekam vāku. un paturam kamēr siers ir pakusis un sadraudzējies ar majonēzi. paraleli uzvāram rīsus, kurus samaisa ar sviestu(jo sviets ir veselīgi)

gaļas nav, jo to taisu atsevišķi(otrapuse neēd tos, kam ir sejiņa)

PS: draudzene domāja, ka esmu virtuvē visu dienu nosēdējis, pa lielam taisnība jau ir, jo XBOX ta turpat blakām
V4

Offline RGX

  • Posts: 10384
  • When Im sad I stop being sad to be awesome instead
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #384 on: September 15, 2013, 23:33:23 »






+



un



 :super: :P :mmmmm:

Tomātus (1 kg) noblanšē, sagriež gabaliņos liek katlā sautēties, kad sāk vārīties - pievieno sāli. Kad tomātu gabaliņi sāk šķīst pievieno nolobītas nevārītas tīģergarneles (800 gr). Kad garneles kļuvušas rozā pievieno saldo krējumu, 250 ml, un divas lielas daiviņas sasmalcināta ķiploka (ķiploku spiede). Atstāj pasautēties. Lai mērci iebiezinātu izmanto kukurūzas cieti.


Pastu vāra 11 minūtes - tiem kas nemāk ciparus - "11" nozīmē vienpadsmit.

Vīnu izņem no vīna skapja, pret radiatoru nosit kakliņu un salej labi nopulētās "Riedel" glāzēs..... bon apetit :)
Riepas, bremzes, serviss, drošas braukšanas apmācības un viss pārējais.

www.sfrt.lv

29184673

Landija

  • Guest
Re: Gastranomija
« Reply #385 on: September 15, 2013, 23:44:51 »
« Last Edit: September 16, 2013, 00:04:53 by Landija »

Offline Naits

  • Posts: 3745
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #386 on: September 15, 2013, 23:46:16 »
cik ilgi notiek pēdējā sautēšanās?

Offline RGX

  • Posts: 10384
  • When Im sad I stop being sad to be awesome instead
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #387 on: September 16, 2013, 00:04:56 »
Pēdējā sautēšanās notiek tik ilgi kamēr beidzas vīns :aiwa:

Bet ja par recepti tad ļauj tam 5 min pavārīties katliņā ar vāku  :)
Riepas, bremzes, serviss, drošas braukšanas apmācības un viss pārējais.

www.sfrt.lv

29184673

Offline mežamāris

  • Posts: 2906
  • TC4881
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #388 on: September 16, 2013, 00:05:19 »
Ko darīt,ja nav radiatoru,tipa krāsns apkure?Vai drīkst sist pret palodzi?Vai tas nebojā garšu?

Offline Naits

  • Posts: 3745
    • View Profile
Re: Gastronomija
« Reply #389 on: September 16, 2013, 00:08:07 »
Tas ir par ilgu garnelēm, ja jau tās kļuvušas rozā ;)