Author Topic: Gastronomija  (Read 373413 times)

Offline GuciiC

  • Posts: 3069
  • braucu ar IS 200; CB500 un celi pa asfaltu
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #315 on: December 03, 2011, 21:26:19 »
viss gatavs vakara filmai :) popkorna vietā :)

Some people just need a high-five......in the face.........with a chair

Offline Moggy

  • Posts: 898
  • Dzeltenu auto + Popiju pakaļējā benķī.....
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #316 on: December 04, 2011, 07:43:37 »
WTF?  ???


Ciisinjos sasprausti spageti...
Es šad tad lidoju uz slotas, jo man vajag atpūtināt spārnus...

Offline Naits

  • Posts: 3745
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #317 on: December 05, 2011, 21:04:40 »
Tā kā tiku pie ekoloģiskās cūciņas šodien sasāliju speķi, lai būtu ko ziemā uz copi paņemt. Process gaužām vienkāršs sāls un pipari tad to visu ieberž, ļauj lai diennakti nostāv istabas temperatūrā un tad vēl apbēru ar ķiplokiem un ledusskapī lai stāv.

Offline Uvis

  • Posts: 3343
  • dievs radija cilvēku, viss pārējais ir ražots ķīnā
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #318 on: December 10, 2011, 15:19:44 »
nu tad tā, sarosās visi gastranomijas pamatlicēji, ir sanācis tā ka mājās ir sakaltusi rupmaize ārā mest žēl tapēc ir doma uzcept tos grauzdiņus ko pasniedz bāros pie alus bet īsti nav saprotama tehnoloģija kā pie grauzdiņiem dabūt ķiploku garšu, ķiploks kaukā jāpierīvē vai kas jādara, karoč dom sapratāt.

Lūdzu padomus studijā
Starptautiskie autokravu pārvadājumi

Offline fastarow

  • Posts: 2269
  • kawasaki kx450f gsxr 600
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #319 on: December 10, 2011, 15:26:02 »
nu cik zinu grauzdiņiem lieto nesakaltušu... liek uz pannas, apcep un ierīvē ar ķiploku daiviņām... kaut kā tā...
Dear Whiskey, we had a deal last night. You were supposed to make me funnier, smarter and a better dancer. I saw the video, we need to talk...

Offline MIGs

  • Posts: 10716
  • Honda CBR954 RR Fireblade, Yamaha YZF-R1
    • View Profile
    • www.streetfighters.lv
Re: Gastranomija
« Reply #320 on: December 10, 2011, 15:51:43 »
Uz pannas uzlej eļļu, sakarsē, liec virsu maizi un cep.

ierīvēšanas fiška ir tajā, ka tad kad apcep to rupmaizi, viņa paliek asa un cieta, rīvējot ķiploku pret maizi, maize darbojas kā rīvīte.
ja liksi ķiploku pirms cepšanas, tad tas zaudēs savu garšu. ja grib var nedaudz sāli uzbērt.

Offline ixers

  • Posts: 2138
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #321 on: December 10, 2011, 18:30:04 »
nu tad tā, sarosās visi gastranomijas pamatlicēji, ir sanācis tā ka mājās ir sakaltusi rupmaize ārā mest žēl tapēc ir doma uzcept tos grauzdiņus ko pasniedz bāros pie alus bet īsti nav saprotama tehnoloģija kā pie grauzdiņiem dabūt ķiploku garšu, ķiploks kaukā jāpierīvē vai kas jādara, karoč dom sapratāt.

Lūdzu padomus studijā
Ja maize vēl nav sasniegusi stadiju, kad var dzīt naglas sienā dzīt, tad sagriez šķēlēs. Uz pannas eļļu, labi sakarsē un tad no abām pusēm aprauj brūnu un ar ķiploku ierīve. klāt var piekost sālītu speķi, kas jāsagriež ļoti plānās šķēlītēs.
Cepšanas laikā uzkaisi bikiņ salīti (smalko), var vegetu bet nu tas tas gan ir sou sou

Ja maize būs mīksta tad nesūda nesanāks, jo tad dikti sasūks eļļu.

P.S ja gribi varu pasniegt meistarklasi. No Tevi rupmaize , eļļa un alus. Pie manis panna atradīsies
« Last Edit: December 10, 2011, 18:32:50 by ixers »

Offline k-k

  • Posts: 2986
  • Visu kam neslīd sajūgs un pak.bremzes :D
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #322 on: December 14, 2011, 18:05:58 »
Provēsim uztaisīt soļanku. Ja nu nebūs ēdama, tad rezervē ir plovs burciņās  :mhihi:
Zajebiste Street Terror

Offline GuciiC

  • Posts: 3069
  • braucu ar IS 200; CB500 un celi pa asfaltu
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #323 on: December 14, 2011, 18:23:10 »
Provēsim uztaisīt soļanku. Ja nu nebūs ēdama, tad rezervē ir plovs burciņās  :mhihi:

man garšo tās spilvas soļankas burciņās, piemetu klāt visādus biezumus (burkāni, kartupeļi, gaļa, desa utt.) un baigi labi garšo. :)
Some people just need a high-five......in the face.........with a chair

Offline k-k

  • Posts: 2986
  • Visu kam neslīd sajūgs un pak.bremzes :D
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #324 on: December 14, 2011, 18:38:07 »
Provēsim uztaisīt soļanku. Ja nu nebūs ēdama, tad rezervē ir plovs burciņās  :mhihi:

man garšo tās spilvas soļankas burciņās, piemetu klāt visādus biezumus (burkāni, kartupeļi, gaļa, desa utt.) un baigi labi garšo. :)
Man garšo gan Salvest plovi(ir izmēģināti visi gatavie, šie visgardākie) un Salvest Soļankas. Sagribējās visu no nulles uztaisīt :) + vēl tobasko un būs idiāli
Zajebiste Street Terror

Offline Guncha

  • Posts: 7286
  • maza turbo blusa
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #325 on: December 14, 2011, 18:57:32 »
lapu salāti ar parmezāna sieru + citronu sula un cepts bekons. ehh.. nekas nav par to labāks. aa - klāt tiek piedzerta burkānu sula :)
Full Throttle

Offline GuciiC

  • Posts: 3069
  • braucu ar IS 200; CB500 un celi pa asfaltu
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #326 on: December 14, 2011, 19:02:59 »
lapu salāti ar parmezāna sieru + citronu sula un cepts bekons. ehh.. nekas nav par to labāks. aa - klāt tiek piedzerta burkānu sula :)

Guncha drīz arī katru 7dienu uz baznīcu sāks staigāt  :rofl: :super:
Some people just need a high-five......in the face.........with a chair

Offline k-k

  • Posts: 2986
  • Visu kam neslīd sajūgs un pak.bremzes :D
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #327 on: December 14, 2011, 19:08:51 »
lapu salāti ar parmezāna sieru + citronu sula un cepts bekons. ehh.. nekas nav par to labāks. aa - klāt tiek piedzerta burkānu sula :)
A kur kagors?  :bump:
Zajebiste Street Terror

Offline Guncha

  • Posts: 7286
  • maza turbo blusa
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #328 on: December 14, 2011, 19:42:44 »
lapu salāti ar parmezāna sieru + citronu sula un cepts bekons. ehh.. nekas nav par to labāks. aa - klāt tiek piedzerta burkānu sula :)
A kur kagors?  :bump:

Ja Tev tie ir jaunumi, tad es jau mēnešus2 nelietoju absolūti..  :bigok:

Gucīt - līdz tam žīdu biznesam mani neaizvilks ar ķēdi :D
Full Throttle

Offline GuciiC

  • Posts: 3069
  • braucu ar IS 200; CB500 un celi pa asfaltu
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #329 on: December 14, 2011, 22:33:06 »
lapu salāti ar parmezāna sieru + citronu sula un cepts bekons. ehh.. nekas nav par to labāks. aa - klāt tiek piedzerta burkānu sula :)
A kur kagors?  :bump:

Ja Tev tie ir jaunumi, tad es jau mēnešus2 nelietoju absolūti..  :bigok:

Gucīt - līdz tam žīdu biznesam mani neaizvilks ar ķēdi :D

nemelo  :shura: pa vidam bija pus pudele šampja, kas nonesa no kājām :D
Some people just need a high-five......in the face.........with a chair