WTF?
nu tad tā, sarosās visi gastranomijas pamatlicēji, ir sanācis tā ka mājās ir sakaltusi rupmaize ārā mest žēl tapēc ir doma uzcept tos grauzdiņus ko pasniedz bāros pie alus bet īsti nav saprotama tehnoloģija kā pie grauzdiņiem dabūt ķiploku garšu, ķiploks kaukā jāpierīvē vai kas jādara, karoč dom sapratāt. Lūdzu padomus studijā
Provēsim uztaisīt soļanku. Ja nu nebūs ēdama, tad rezervē ir plovs burciņās
Quote from: k-k on December 14, 2011, 18:05:58Provēsim uztaisīt soļanku. Ja nu nebūs ēdama, tad rezervē ir plovs burciņās man garšo tās spilvas soļankas burciņās, piemetu klāt visādus biezumus (burkāni, kartupeļi, gaļa, desa utt.) un baigi labi garšo.
lapu salāti ar parmezāna sieru + citronu sula un cepts bekons. ehh.. nekas nav par to labāks. aa - klāt tiek piedzerta burkānu sula
Quote from: Guncha on December 14, 2011, 18:57:32lapu salāti ar parmezāna sieru + citronu sula un cepts bekons. ehh.. nekas nav par to labāks. aa - klāt tiek piedzerta burkānu sula A kur kagors?
Quote from: k-k on December 14, 2011, 19:08:51Quote from: Guncha on December 14, 2011, 18:57:32lapu salāti ar parmezāna sieru + citronu sula un cepts bekons. ehh.. nekas nav par to labāks. aa - klāt tiek piedzerta burkānu sula A kur kagors? Ja Tev tie ir jaunumi, tad es jau mēnešus2 nelietoju absolūti.. Gucīt - līdz tam žīdu biznesam mani neaizvilks ar ķēdi