Author Topic: Gastronomija  (Read 373410 times)

Offline koreds

  • Posts: 1483
  • Streetfighters Volvo
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #300 on: November 06, 2011, 18:59:48 »
ar šo mīklu es parasti cepu pīrādziņus ar sieru vai gaļu+sīpoli... ļoti lēti un atri pagatavojami pīrāgi.. bet griežu gan kvadrātus un loku ar stūriem uz augšu... sanāk tādi pufīgi spilveni.. ;)
You see, in this world there’s two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig.

Offline Māšele

  • Posts: 8926
  • Kā Tikt Mājās
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #301 on: November 06, 2011, 19:02:09 »
Tiesi tagad cepas kaut kas tamlidzigs, tikai ar zapti  ::)

Offline Māšele

  • Posts: 8926
  • Kā Tikt Mājās
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #302 on: November 14, 2011, 22:34:51 »

Samaisam pusi uz pusi- krejumu, majonezi, piemetam klat kariju un piparus.
Njemam tostermaizi, uzsmerejam to masu, uzliek salatlapu (var likt rivetu sieru, ja velas) , pec salatlapas zhavetu galjinu (vistu vai ruksi, pec izveles), pec tam tomata shkjeli, kukuruzu un pa virsu uzliek vel vienu tostermaizes shkjeli ar apsmereto pusi uz leju.
Izdekore pec velmem.
Sataisa cik daudz grib, ieliek cepeshkrasni uz 3 min. iznjem un apeed.

Offline GuciiC

  • Posts: 3069
  • braucu ar IS 200; CB500 un celi pa asfaltu
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #303 on: November 29, 2011, 15:02:40 »
Some people just need a high-five......in the face.........with a chair

Landija

  • Guest
Re: Gastranomija
« Reply #304 on: November 29, 2011, 15:05:13 »


Es jau protams atvainojos, bet viņa to vīru uz kādu restorānu ārzemēs sūta? :D

Offline GuciiC

  • Posts: 3069
  • braucu ar IS 200; CB500 un celi pa asfaltu
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #305 on: November 29, 2011, 15:06:22 »
tas tā, lai vīrs neprasitu, kur viņa tik ilgi :D
Some people just need a high-five......in the face.........with a chair

Offline Naits

  • Posts: 3745
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #306 on: November 29, 2011, 20:04:37 »
Pirmoreiz mūžā viens pats taisu smilšu mīklu, itkā baigi vienkārši redzēs kādi cepumi sanāks. Parasti tik nodarbojos ar gaļas un zivju ēdieniem. Atradu kādas 4 dažādas receptes izvilku vidējo un aiziet.

Offline Guncha

  • Posts: 7286
  • maza turbo blusa
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #307 on: November 29, 2011, 20:41:35 »
padoms paikai, kad maajaas nav praktiski nekaa..

1)Konservētās sarkanās pupiņas. 3 konservi
2)liels sīpols
3)5 ķiploka daivas
4)pāris lieli tomāti. vēlams lauku - tādi gaļīgi un vājprātā sulīgi
5) tomātu pasta no Spilva krājumiem

Nu - principā viss šitas parasti mētājas k-kur mājās :D

 Sagriez sīpolu gredzentiņos un kopā ar ķiplokiem apbrūnina. piegriež brīvā stilā tomātus [ tāpat izjuks] pēc kāda laiciņa piemauc klāt pupiņas [ notecinot, loģiski :D ] un klāt tomātu pastu. Mazo burciņu. to visu uz lēnas uguns cepinam minūtes 20, kamēr liekais šķidrums iztvaiko. Sanāk ahūna sātīgs ēdiens. Es , parasti, lieku klāt arī malto gaļu, tad ir tāds meksikāņu virtuves paveids, bet - par cik ir pirmsalgas pēdējā diena un kāpostu iedevu sievai, tad šovakar nācās iztikt bez gaļas. Ir baaaigi garšīgi un samērā veselīgi ;)
Full Throttle

Offline Uvis

  • Posts: 3343
  • dievs radija cilvēku, viss pārējais ir ražots ķīnā
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #308 on: November 29, 2011, 21:23:28 »
padoms paikai, kad maajaas nav praktiski nekaa..

1)Konservētās sarkanās pupiņas. 3 konservi
2)liels sīpols
3)5 ķiploka daivas
4)pāris lieli tomāti. vēlams lauku - tādi gaļīgi un vājprātā sulīgi
5) tomātu pasta no Spilva krājumiem

Nu - principā viss šitas parasti mētājas k-kur mājās :D

 Sagriez sīpolu gredzentiņos un kopā ar ķiplokiem apbrūnina. piegriež brīvā stilā tomātus [ tāpat izjuks] pēc kāda laiciņa piemauc klāt pupiņas [ notecinot, loģiski :D ] un klāt tomātu pastu. Mazo burciņu. to visu uz lēnas uguns cepinam minūtes 20, kamēr liekais šķidrums iztvaiko. Sanāk ahūna sātīgs ēdiens. Es , parasti, lieku klāt arī malto gaļu, tad ir tāds meksikāņu virtuves paveids, bet - par cik ir pirmsalgas pēdējā diena un kāpostu iedevu sievai, tad šovakar nācās iztikt bez gaļas. Ir baaaigi garšīgi un samērā veselīgi ;)

liels sīpols un 5 ķiplokdaivas- gala rezultāts nav baigi asais?
Starptautiskie autokravu pārvadājumi

Offline Viks

  • Posts: 1697
    • View Profile
    • Streetfighters
Re: Gastranomija
« Reply #309 on: November 29, 2011, 21:31:46 »
a sieva badā sēž, jeb tevi no mājas izmetusi?

Offline Guncha

  • Posts: 7286
  • maza turbo blusa
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #310 on: November 29, 2011, 21:31:55 »
tāpēc jau apbrūnina pirms tam :) es vēl piepļāvu mazos asos pipariņus, bet nu tad sanāca tāds īsteni ass meksikāņu paēdiens :D tāpēc arī neiesaku :D
Full Throttle

Offline Guncha

  • Posts: 7286
  • maza turbo blusa
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #311 on: November 29, 2011, 21:32:23 »
a sieva badā sēž, jeb tevi no mājas izmetusi?

sievai darbā garais vakars un paēdusi jau ;)
Full Throttle

Offline goblins

  • Posts: 1421
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #312 on: November 29, 2011, 23:32:29 »

liels sīpols un 5 ķiplokdaivas- gala rezultāts nav baigi asais?

ass ir kinzhals dirsaa  :shura: >:D

normaali asi eedieni sanaak tikai ar halapenjo, kajenas un piripiri  pipariem

Offline Guncha

  • Posts: 7286
  • maza turbo blusa
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #313 on: November 29, 2011, 23:51:08 »
aa - mļa - tagad tik sapratu. Uvi - nē. 5 daivas domātas, nevis 5 ķiplokgalvas :D :D :D
Full Throttle

Offline GuciiC

  • Posts: 3069
  • braucu ar IS 200; CB500 un celi pa asfaltu
    • View Profile
Re: Gastranomija
« Reply #314 on: December 03, 2011, 20:30:24 »
WTF?  ???

Some people just need a high-five......in the face.........with a chair