Quote from: koreds on July 29, 2011, 21:33:21Nu vēl varu ieteikt tad izvārīt sviesta pupiņas ar visām pākstīm un tad apcept sviestā kopā ar svaigu baziliku un piparmētrām.... pa virsu var kaisīt to kas patīk P.s. ko jūs lauži vispār ēdat... tikai karbonādi ar kartupeļiem?mana darba vieta www.cetrassezonas.lv to arī ēdu, jo kādam tas viss ir jāapēd bet vispār kored visu cieņu P.s. Liellopa steiks ar kartupeļu biezputru ar garšaugeim vai krāsnī ceptām kartupeļu šķēlītēm ar rozmarīnu ir štelle, nu un PROTAMS klāt kāds Argentīnas vīns...vēlams Malbec šķirnes
Nu vēl varu ieteikt tad izvārīt sviesta pupiņas ar visām pākstīm un tad apcept sviestā kopā ar svaigu baziliku un piparmētrām.... pa virsu var kaisīt to kas patīk P.s. ko jūs lauži vispār ēdat... tikai karbonādi ar kartupeļiem?
Quote from: Landija on July 29, 2011, 21:48:53 tra la la ... PROTAMS klāt kāds Argentīnas vīns...vēlams Malbec šķirnes Saki godīgi kā ir, jo vairāk spirta % jo labāk
tra la la ... PROTAMS klāt kāds Argentīnas vīns...vēlams Malbec šķirnes
Landij - tev kautkas izbira !
Nu vēl varu ieteikt tad izvārīt sviesta pupiņas ar visām pākstīm un tad apcept sviestā kopā ar svaigu baziliku un piparmētrām
Jā - esmu dziivs
Es jau cerēju uz mielastu Atkal nekā!
Quote from: ronis on July 30, 2011, 07:24:56Es jau cerēju uz mielastu Atkal nekā!Vienīgais mielasts ko tu dabūsi būs svētais vakarēdiens !
es neesmu GuciiC sorry
Quote from: Landija on July 29, 2011, 22:27:37es neesmu GuciiC sorry jā, es arī Tevi mīlu
Ronis, Gunča, Goblins un Gucīc mani noteikti nosistu.... Es apvāru cūkas kājas ALŪ.
Quote from: MIGs on August 03, 2011, 19:35:14Ronis, Gunča, Goblins un Gucīc mani noteikti nosistu.... Es apvāru cūkas kājas ALŪ. Man vienalga, es neesmu alkaš!