...Vecais sestdienā nekrāso. Nu tā vismaz es esmu sapratis no teiktā
Kaut kā pēdējā laikā ar tiem sporta šķodrumiem visādas problēmas,varbūt nav dižas vajadzības pēc tā,nu atskaitot šiku?Kuram no jums ir uzvārījies šķidrums,pārkarsušas bremzes...Gunčam-domāju arī ar korķīti spēj savilkt sevī mitrumu,jo uz moča taču arī ir slēgta sistēma.
Izskatās, ka rūsas un pagājušā weekenda motora vibrāciju rezultātā, manam er6 izpūtēja savienojumā metinājums ir "beidzies". (skat. pielikumu, bilde gan nav no mana aparāta, bet paskats pašlaik tāds pats)Palasot Internetu, izrādās, ka ER6, Versys mocīšiem zināma kaite. Kuru cilvēki risina mainot uz aftermarket izplūdēm vai samaina garantijas laikā, kuri man īsti neder.Pa manam, jādabūn ārā tas nolūzušais gals (klusinātāja pusē) un jāved piemetināt atpakaļ.Gribēju uzzināt vai kāds ar ko līdzīgu ir saskāries - izpūtēja metināšanām, līdzīgām problēmām, servisiem kuri veic šādus remontus?
noravē to izpūtēju un galu aizbrauc kaut pie Baizeļa, lai piemetina atpakaļ, bet tas īsti varētu nebūt ilgs risinājums. Es visu trubu taisītu jaunu, lai šis te neatkārtojas!
Vajag reguleejamos kaapshljus uzlikt un tad skatiities!