Tad Tev paveicās..kautgan tu kā limkumpaklausīgs cilvēks varētu radīt priekšzīmi un pats samaksāt - tie bija tavi vārdi - tb tavs atbalsts vārdiem - ka ja esi pārkāpis - tad jāmaksā - un tavi vārdi ka nobildēja Tevi ārpus pilsētas 40+ - kas apstiprina to ka pats apzinies ka esi pārkāpis - iedot man linku uz csdd cenrādi - lai zini cik Tev jāieskaita valsts kasē? + izmantojot iespēju vēlētos atgādināt - ka par spīti Miga centieniem un aizstāvībām - daži citi šejienieši savus ieradumus nav mainījuši...
es jau trešo mēnesi gaidu bildi kur ir jābūt diviem auto manam atrumam 40+ ārpus apdzīvotas vietas, bet vot vitroniks maita bildi nesūta
Quote from: Uvis on July 03, 2012, 14:18:25es jau trešo mēnesi gaidu bildi kur ir jābūt diviem auto manam atrumam 40+ ārpus apdzīvotas vietas, bet vot vitroniks maita bildi nesūtaNu paga paga...kā tad nezini?
..davai tad sākam it cauri secīgi1. Māšele iepostēja rakstu kur rakstīts ka dajebkurš sods ir derīgs - pofig kāda bilde cik mašīnas u.t.t.2. Bigmens izteica atalstu - ka beidzot skaidrs ka ja esi pārkāpis jāmaksā un nav ko velti muti dzesēt.3. Tu izteici kvēlu atbalstu šim izteikumam un ieteici šo topiku slēgt4. Tad aizgāja diskusija par to ka nav ko protestēt, ka jāpiekrīt visam un miers un nav svarīgi ne pamatojums ne pierādījumiTātad- tad sanāk tā - ja tu brauci 40+ un pats to apzinies - un atbalsti to ka lai tev būtu jāmaksā sods ir pofig kādu bildi tev atsūta - taču piepeši bez bildes neesi gatavs norēķināties ar valsti par savu pārkāpumu?Tad tomēr sanāk ka nebūtu ar mieru maksāt ja tev atsūtītu vienkārši - datumu, laiku, ātrumu, vietu un summu - bez fotogrāfijas?Savukārt ja citi nav ar mieru maksāt ja fotogrāfijā ir strīdīga situācija - ar ko viņi labāki vai sliktāki par Tevi?