tu zini kurā likuma pusē strādāju, un mani nesatrauc lietas kuras nevar mainīt.
Quote from: Uvis on July 03, 2012, 07:40:47tu zini kurā likuma pusē strādāju, un mani nesatrauc lietas kuras nevar mainīt.Tieši mēs kautko arī varam mainīt... mainot sevi... ar savu attieksmi.. nevis vienaldzību Tieši mēs esam valsts, un kādi būsim mēs..tāda arī būs visa valsts Ja mēs izliksimies vienaldzīgi - un uzskatīsim ka mums kautkas pienākas tāpat vien - tad nebrīnamies ka citi no mums iekasē ar tādu pašu argumentāciju Un piedod - bet es tādā valstī dzīvot nevēlos... es vēlos dzīvot valstī kura ir pretimnākoša, kuras lēmumi ir saprotami un pārskatāmi - valstī ar kuru var strādāt kā ar līdzvērtīgu partneri - nevis lobijiem. Valstī kuru nav jādomā kā apkrāpt. Valstī kur visss nav atkarīgs no konverta biezuma Un akmens tavā lauciņā.. par šībrīža izteikumiem - jo vēl atceros kā ziemā tu biji tas kurš kādā pārdaugavas krogā aģitēja par to no kuras puses labāk sākt dedzināt uzrauga kablukus, katru dienu nonesam vienu radaru..tā ir cūcība - un tā tālāk... Bet te piepeši..neko nevaru mainīt... un taisnība tiem kas nepīkstot samaksā?
Ja tu nodedzināsi vienu - es apņemos nodedzināt nākamo - deal? Bet kamēr neesi nodedzinājis nevienu - citi vismaz pauž savu nostāju uzrakstot to protestu, kamēr tu nedari itin neko
Es cepos - jo tādi kā tu - spēj tikai aģitēt ka vajag ko darīt - un nolikt tos kas vismaz kautko dara Gribi lai visi dedzina radarus un aiziet kustība - tad esi tas - kas šo kustību uzsāk - nevis parunā internetā un nodirs tos kas to dara savām ētikas un morāles normām atbilstošā manierē
Uvi tu esi daiļdirsējs !Neko vairāk par tukšu muldēšanu un citu nolikšanu no tevis nedzirdu.
Uvi ej nosveries ar striķi !Es vismaz kaut ko esmu darījis attšķirībā no tevis.
Vitroniks pats neko nekur nesūta. To dara citas instances. Bet nu ko tur daudz, gan jau pie nākamās TA samaksāsi