No tā, ko runāju tur ir maza daļa.Lai ir tā ratā raustīšana un lai mietpilsoņi šausminās - es neesmu baznīcas zēnu kora puišelis ! Ps. sākuma doma bija, ka Tvinky parāda, cik viegli ir nejauši uzcelt ratā ar viņa moci - nu un K-K no bardačoka sāka birt zīmuļi !
Skapis varbūt ir iedomājies, ka mēs rakstijām scenāriju un režisējām - nē mums tik uzdeva pāris jautājumus un nofilmēja.Jā ratā raušana bez papildus komentāriem mazliet nelīmējas kopā ar Tvinky tekstu. So fucking what ?! Tak visiem tāpat bija skaidrs, ka tas ir tā - garām ejot nevis kads te gribēja omites iežēlināt.Piedāvāja nointervēt/uzfilmēt - piekritām.Ps. Jā manu tekstu par K-K zīmuļu biršanu bija jāuztver ar nelielu humora devu.
Nu kā ir tā ir - Pofig.
nepiefikseeju vai tika mineets, ka shie indiviidi paarstaav streetfighters
Turpat komentāros laba atbilde: " Vai drīkst fotogrāfēt vai aizsegt fotoradarus? Arvien biežāk man uzdod jautājumu – vai drīkst fotogrāfēt fotoradarus vai aizsegt tos!? Atbilde ir ļoti vienkārša – privātpersona drīkst darīti visu to, kas nav aizliegts ar likumu (tieši pretēji ir ar amatpersonām – tās drīkst darīti tikai to, kas noteikts tiesību aktos)! Neviens tiesību akts šobrīd neaizliedz novietot t/l stāvēšanai priekšā fotoradaram (ar nosacījumu, ka tiek ievērotas CSN prasības). Tāpat neviens tiesību akts šobrīd neaizliedz nostāties priekšā fotoradaram un to fotogrāfēt tik ilgi, cik vien ilgi fotoradars fotogrāfē mani! KS „Vitronic Baltica un partneri” ir privāts uzņēmums, kura darbiniekiem nav nekādas tiesības izteikt kaut kādus aizrādījumus. Pavisam savādāk būtu, ja nostātos priekšā ceļu policijas ekipāžai, kura strādā ar radaru. Tad policists palūgs paiet malā. Otreiz palūgs paiet malā, bet pēc tam saslēgs rokudzelžos un sastādīs administratīvā pārkāpuma protokolu saskaņā ar LAPK 175.pantu par ļaunprātīgu nepakļaušanos policijas darbinieka likumīgajām prasībām. KS „Vitronic Baltica un partneri” kā privātuzņēmuma darbiniekiem šādu pilnvaru un tiesību nav. Kāds paziņa savu auto novietoja priekšā fotoradaram uz Ganību dambja. Viss, ko KS „Vitronic Baltica un partneri” darbinieks varēja izdarīt, bija cilvēcīgs lūgums pabraukt malā, jo viņam jāpabaro ģimene, bet darba samaksa esot tieši atkarīga no sabildētā daudzuma. P.S. Vai fotoradaru operatori drīkst savus „kablukus” novietot pieturās, zālienos, uz gājēju ietvēm u.tml.? Protams, ka nedrīkst. Fotoradaru izvietotājiem ir jāievēro CSN prasības tāpat kā visiem citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Fakts ir, ka viņi regulāri pārkāpj CSN prasības, uzstādot un demontējot fotoradarus. Tad ir jāfiksē šie pārkāpumi ar foto un video, pēc kā jāizsauc policija soda piemērošanai."
http://www.tvnet.lv/online_tv/20762man darbā video nogriezti, neko neredzu