Nosapņoju, ka man nebūs ierakstīta vēstule, bet vienkārši iemesta pastkastītē... Pēc administratīvā likuma kaut kāda tur sanāk, ka ja nesaņem atbildi noteiktajā laikā lēmums ir par labu tev. Tāatd, ja vēstule nav bijusi ierakstīta, vai neesmu kā savādāk parakstijies par ziņas saņemšanu, tad viņi nevar pierādīt, ka esi saņēmis atbildi. Moš kāds jurists var pakomentēt ?
Man ir nopietns priekshlikums Dibinam biedriibu vai bezpeljnjas sabiedriska labuma organizaaciju, kas sauktos "Par droshu aatrumu". Pilniigi oficiils kantoris, ar deklareetu naudas pluusmu un kontu ziedotaajiem. M un BMW-power foruma biedri ziedo simboliskas naudas summas biedriibai taas darbiibas nodroshinaashanai un taas sabiedriski atbalstaamo meerkju sasniegshanai, par kuraam tiek izgatavoti biedriibas darbiibai nepiecieshamie vizuaalie materiaali. Pienjemu, ka daljai no poweristu atradiisies briivs briidis sabiedriska labuma radiishanai.. Taatad, izveerteejot waze un citu sociaalo riiku sniegto aktuaalo informaaciju par vietaam Riigaa un taas apkaimee, kur VP paarstaavji noveerojushi konsekventu drosha braukshanas aatruma paarsniegshanu un nosuutiijushi Vitronic paarstaavi verificeetu braukshanas aatruma kontroles pasaakumu veikshanai, biedriiba uz taam delegjee savus briivpraatiigos paarstaavjus, kas pirms biistamajaam vietaam ar speciaalu vizuaalu materiaalu paliidziibu briidina par kontroles ieriices klaatbuutni, taadaa veidaa veicot preventiivus pasaakumus, kas veersti uz droshas braukshanas aatruma ieveeroshanu un CSN iestaashanaas riska samazinaashanu. (jaa, peedeejaa laikaa es rakstu projektus, taapeec valoda taada trenneeta) Tikai sadarbojoties ar VP un sia Vitronic Baltija mees kopiigi varam sasniegt galveno FR ievieshanas meerkji - samazinaat reaalo braukshanas aatrumu uz LV celjiem un CSN negadiiju iestaashanaas risku, kas saistiits ar atljautaa braukshanas aatruma paarsniegshanu. Muus noteikti konceptuaali atbalstiis arii zinaamaakaas Latvijas apdroshinaashanas kompaanijas.. (es saaku histeeriski smieties no domas par uzrakstiito, gruuti traapiit pa taustinjiem ) Ja pasteidzamies, liidz marta beigaam veel varam pieteikt SIF projektu shaadas biedriibas kapacitaates palielinaashanai un no ES fondiem dabuut 25000 Ls finanseejumu.. (smejos liidz asaraam) Briivpraatiigie ir?