A es zinu kurš ir pirmais varonis, kas uz soķa ielidojis
Tūtiņdreijers Osīts, nesaprot sarkasmu un neapjēdz ka Tvinkis to par sevi saka
* Nekādas ierakstītas vēstules jo tur fiksē tikai nosūtīšanas/saņemšana sfaktu, bet ne saturu. Pat ja pastā fiksē saturu tad saturs ir "Dokumenti" un viss. * Dokuementu nekādā gadijumā nemest "pastkastītē", bet nodot personīgi rokās sekretārei + uz otra eksemplāra paraksts, datums. Ja grib kasīties var paprasīt lai apliecina savu personību. Bet tas es domāju ir lieki. * Ja nonāk līdz tiesai, tad pieprasīt lai tur visi iesaistītie piedalās klātienē. Useris Ki šo varētu pakomentēt precīzāk. Ps. Ejot pie Zivtiān shēma ir šāda: * Pie apsarga - vajag uz prevensiju, iesniegt sūdzību personīgi. Viņi bieži izliekas ļoti svarīgi un vēlas zināt kādus tieši iesniegumus, sūdzības utt tu tur dosi. Tas pofig - droši atbildam kā ir. * Apsargs laipni parāda kur stāv telefons(Sen nebiju zvanijis pa telefonu kuram jāgriež ripa) un uz kādu nr jāzvana. Tur tu saki, ka vēlies iesniegumu iesniegt personīgi un saņemt parakstu uz otra eksemplāra par saņemšanu. Tad tev tur pasaka, ka jākāpj augšā uz 442. kabinetu. * Es parasti papīrus parakstu TIKAI UZ VIETAS, pieņēmējai redzot, jo savādāk var piesieties un teikt, ka viņa taču nezin vai tie ir mani paraksti. Ir vienā iestādē gadijies.