stulbi ir atdot kaut kādiem dīvaiņiem foršo pēdējo vietu
Njā... virves vilkšanu arī nemanīju nevienu brīdi. Viks viens pats vilka vai.. ?P.s. Varbūt viņš tajā Lammy kostīmā kā supermens viens visus uzvarēja
Quote from: koreds on September 07, 2011, 13:29:18Njā... virves vilkšanu arī nemanīju nevienu brīdi. Viks viens pats vilka vai.. ?P.s. Varbūt viņš tajā Lammy kostīmā kā supermens viens visus uzvarēja es pie virves vilkšanas nemaz netiku. Kaut kā palidu garām. vis mans nopelns bija divas tautas bumbas spēles.
Tad sanāk ka NEVIENS no mums nav virvi vilcis... hmmm..
Quote from: Uvis on September 07, 2011, 13:51:26Quote from: MIGs on September 07, 2011, 13:39:39Man ir aizdomas, ka tiesneši bija vēl vairāk iedzēruši nekā mēs ! MIGs tu labāk klusē, jo kad mēs pēc viktorīnas nācām uz mājiņu novērojām kā tu durvju priekšā esošajās puķu dobēs puķēm taisi kunilingu.
Quote from: MIGs on September 07, 2011, 13:39:39Man ir aizdomas, ka tiesneši bija vēl vairāk iedzēruši nekā mēs ! MIGs tu labāk klusē, jo kad mēs pēc viktorīnas nācām uz mājiņu novērojām kā tu durvju priekšā esošajās puķu dobēs puķēm taisi kunilingu.
Man ir aizdomas, ka tiesneši bija vēl vairāk iedzēruši nekā mēs !
Uvi es protams saprotu, ka esi smagās mašīnās vadītājs, bet paseko līdzi leksikai !