kurš vilka virvi un cik komandas tika vinnētas, man ticamāki liekas pēdējās vietas punkti
tie rezultāti nau pareizi jo viktorīnā par CSN mēs bijām labākie un mums bij tikai viena kļūda
Quote from: Uvis on September 07, 2011, 12:08:23tie rezultāti nau pareizi jo viktorīnā par CSN mēs bijām labākie un mums bij tikai viena kļūdaMēs ar rgx atbildējām pareizi uz visiem jautājumiem.. bet vēl nebija atbildējušas kādas 3 vai 4 komandas. Iespējams viņiem bija labāks laiks.
Quote from: koreds on September 07, 2011, 13:27:42Quote from: Uvis on September 07, 2011, 12:08:23tie rezultāti nau pareizi jo viktorīnā par CSN mēs bijām labākie un mums bij tikai viena kļūdaMēs ar rgx atbildējām pareizi uz visiem jautājumiem.. bet vēl nebija atbildējušas kādas 3 vai 4 komandas. Iespējams viņiem bija labāks laiks. kored stulbais dzērāj, viktorīnā mēs bijām trīs un kļūda bij jautājumā par atļauto ātrumu
Man ir aizdomas, ka tiesneši bija vēl vairāk iedzēruši nekā mēs !
Quote from: MIGs on September 07, 2011, 13:39:39Man ir aizdomas, ka tiesneši bija vēl vairāk iedzēruši nekā mēs ! MIGs tu labāk klusē, jo kad mēs pēc viktorīnas nācām uz mājiņu novērojām kā tu durvju priekšā esošajās puķu dobēs puķēm taisi kunilingu.