ceru, ka meteo.lv nemelo ..jo sola abas dienas bez lietus
Landija pagaidām klusē, bet visticamāk, ka jā - pie manis varēs mantas salikt bet dzīvosim redzēsim ar ko un kā es braukšu
Quote from: GuciiC on August 31, 2011, 09:33:50ceru, ka meteo.lv nemelo ..jo sola abas dienas bez lietus mani visi avoti liecina par lietu sestdien pa dienu... bet cerēsim uz tavējo
Quote from: koreds on August 31, 2011, 09:40:14Quote from: GuciiC on August 31, 2011, 09:33:50ceru, ka meteo.lv nemelo ..jo sola abas dienas bez lietus mani visi avoti liecina par lietu sestdien pa dienu... bet cerēsim uz tavējo nolej podā savus avotus
Kurš vispār ar mašīnu brauc?
Varētu tikt skaidrībā un visi paskaidrot, kas ar ko brauc, pie kā grib piemesties utt.* MIGs - brauks ar moci, ja nebūs viesuļvētra.* Landija brauc ar auto* Moggy brauc ar auto no Sabiles.* GuciiC - brauks ar moci, ja nebūs viesuļvētra.Ps. Lauričs = petušārs - lielākais brēcējs, ka vajagot viānm VIP māju ! PS.2. jajau te visi tādi, tad jau varbūt laicīgi jaatceļ uz septembra beigām plānotais streetu jubilejas pasākums ?! (Jā neemsu vēl izziņojis) ?! Tipa trijatā pirts un pasākums nav vajadžigs.