Moggy - es tipa sūtiju divas maikas, M un L - moš vienu Vikam (to kas man mazāk der ) ?!
Quote from: GuciiC on August 30, 2011, 13:50:12Quote from: Moggy on August 30, 2011, 13:49:35Tajaa M Viks tochna neieliidiis..:D:D Vsi arii vinjsh buus dienas sexiigais dzheks, ar pliku punciiti un taa.... tad der man moš vēl neuzvilkt bikses un ieģērbties stringos?!!
Quote from: Moggy on August 30, 2011, 13:49:35Tajaa M Viks tochna neieliidiis..:D:D Vsi arii vinjsh buus dienas sexiigais dzheks, ar pliku punciiti un taa.... tad der
Tajaa M Viks tochna neieliidiis..:D:D Vsi arii vinjsh buus dienas sexiigais dzheks, ar pliku punciiti un taa....
Nu tajau aizbraukšu un izgriezīšu Ronim kādu nieri !
Quote from: MIGs on August 30, 2011, 14:45:56Nu tajau aizbraukšu un izgriezīšu Ronim kādu nieri ! Tāda varētu būt mūsu atrakcija sporta spēlēs
tātad tā, par cik sīkais un sieva ir konkrēti slimi, tad mēs nebrauksim par maikām samaksāsim, bet no pārējā gan svītrojat ārā ļoti atvainojamies par sagādātajām neērtībām, riktīgi gribējās aizbraukt
Quote from: Mixy on August 30, 2011, 15:34:14tātad tā, par cik sīkais un sieva ir konkrēti slimi, tad mēs nebrauksim par maikām samaksāsim, bet no pārējā gan svītrojat ārā ļoti atvainojamies par sagādātajām neērtībām, riktīgi gribējās aizbraukt brauc viens - citādi tu sēžot mājās pats vēl saslimsi..