Tu tāpat nebūsi.... ...man bija doma ka būtu forši izbraukt vēlreiz šogad kolektīvi Pārējais nav būtiski jo atklājās jau pēc izbrauciena idejas tapšanas
...man bija doma ka būtu forši izbraukt vēlreiz šogad kolektīvi Pārējais nav būtiski jo atklājās jau pēc izbrauciena idejas tapšanas
Quote from: rgx on October 04, 2011, 23:21:52...man bija doma ka būtu forši izbraukt vēlreiz šogad kolektīvi Pārējais nav būtiski jo atklājās jau pēc izbrauciena idejas tapšanas Shii teema ir cilaajama vai arii nee un paliek pie tevis?
Viss paliek spēkā - protams...Ir personiskas nesaskaņas, kāpēc neesmu ar mieru šo visu turpināt zem šī nosaukuma. Jo mans redzējums par pasākumu ir plašāks, kā tiem kas uzskata, ka viss šis ir viņu idejas auglis, un ka viss notiek tāpat, pats no sevis.Bet būs gan skola gan vēl daudz kas, tikai diemžēl, janekas nemainīsies, ne ar šo vārdu. Un viss Tākā satraukumam nav pamata.
Nu ja līs.. es arī atļaušos braukt ar auto - tāpēc atmazku nav - braucam jebkurā gadījumā
Vajag saaukstēties sarežģīti?
Quote from: rgx on October 04, 2011, 23:46:54Viss paliek spēkā - protams...Ir personiskas nesaskaņas, kāpēc neesmu ar mieru šo visu turpināt zem šī nosaukuma. Jo mans redzējums par pasākumu ir plašāks, kā tiem kas uzskata, ka viss šis ir viņu idejas auglis, un ka viss notiek tāpat, pats no sevis.Bet būs gan skola gan vēl daudz kas, tikai diemžēl, janekas nemainīsies, ne ar šo vārdu. Un viss Tākā satraukumam nav pamata.OK Pasuuti labu laiku uz 9. daatumu un jaabrauc Nav jau taa ka miiziens pa lietu, bet nu es njemu veraa faktoru ka sen vairs nav silts, aadas arii aatri samirkst lietus laikaa - ilgi zhuust... Negribaas saauksteeties vienkaarshi
Bl..d par mani jau smejas-šis būšot ceturtais sezonas slēgšanas izbrauciens...Ja zvaigznes pareizi nostāsies(neko netaisos tur augšā sarunāt,jo niere tāpat vairs viena) tad būtu vajadzīga vieta auto jaukai sievietei,no sērijas-runā klusi,gatavo labi,galva nesāp...Priekšroka nesmēķētāju vagonam.
Vai tad Lv nav pieejami lietus teerpi?
Quote from: skapis on October 05, 2011, 01:09:00Vai tad Lv nav pieejami lietus teerpi?Eu, Robinson, kurš dzīvo uz salas, nemāci citiem dzīvot!!!