Tātad - svētdien 9. oktobrī tiekamies 10: 00 krasta ielas statoila - aiz bentley centra. Kur dosimies rudens izbraukumā un gaumīgi atzīmēsim šīs moto sezonas beigas.Sakarā ar to, ka joprojām man nav izdevies rast kopīgu valodu ar Str.lv nosaukumu izgudrotājiem un kodētājiem par saprātīgu plānveida nākotnes attīstības modeli. Šis būs pēdējais izbrauciens ko es organizēju šī foruma ietvaros, un pirmdien 10. oktobrī Bigmens iecels jaunu pasākuma vadību, kurai uzticēs savu izloloto nosaukumu, kā arī kurai uzticēs visu šī foruma lietu virzību.Jā.. ar šo es atkāpjos no amata... kopā pavadītais laiks bija lielisks, tāpēc tiekamies 9. datumāHellyeah
Gribētos noprecizēt:1. Bigmans neko neiecels, tāpat arī kā neatcels, jo nekad arī neko naf iecēlis, tā ka neceriet, es neko neiecelšu... 2. Ja kāds grib/negrib k-ko darīt, tas dara, pareizi vai nepareizi, tas jau ir cits jautājums. 3. Žēl, protams, ka nebūšu uz pēdējo šīs sezonas izbraucienu..............
Tātad - svētdien 9. oktobrī tiekamies 10: 00 krasta ielas statoila - aiz bentley centra. Kur dosimies rudens izbraukumā un gaumīgi atzīmēsim šīs moto sezonas beigas.