Quote from: koreds on August 22, 2012, 14:15:21Quote from: Guncha on August 22, 2012, 14:11:06nav tur nekas šķībi - moš biji salietojies un Tev reiba? MIGs teica, ka ir ok viss iespējams - jo nevar jau zināt kādas sastāvdaļas salika Plazas kebabā.. P.s. Un viskrutāk bija, ka meitenei pie kases iestāstīju, ka esmu Plazas darbinieks un man pienākas 10% atlaide.. (prasīja arī parādīt caurlaidi, bet visādi izlocījos.. bet bija jautri vismaz...jaunākais veids kā koļīt?
Quote from: Guncha on August 22, 2012, 14:11:06nav tur nekas šķībi - moš biji salietojies un Tev reiba? MIGs teica, ka ir ok viss iespējams - jo nevar jau zināt kādas sastāvdaļas salika Plazas kebabā.. P.s. Un viskrutāk bija, ka meitenei pie kases iestāstīju, ka esmu Plazas darbinieks un man pienākas 10% atlaide.. (prasīja arī parādīt caurlaidi, bet visādi izlocījos.. bet bija jautri vismaz...
nav tur nekas šķībi - moš biji salietojies un Tev reiba? MIGs teica, ka ir ok
nu zashibis, ka jūs saorganizējāties šitik ātri es atdevu Volvo uz ķīmisko tīrīšanu un tagad varu skūt kājas vēl 3 h
trenniņš foršs, Rūdis foršs, šļūciens pa asfaltu arī foršs. un vispār viss ir kruta! patīkams nogurums.
Quote from: Lammy on August 22, 2012, 19:08:06trenniņš foršs, Rūdis foršs, šļūciens pa asfaltu arī foršs. un vispār viss ir kruta! patīkams nogurums.Galvenais, ka šļūciens bij foršs, tad jau diena ir izdevusies. Pašai viss kārtībā?
Quote from: Didii on August 22, 2012, 23:53:14Quote from: Lammy on August 22, 2012, 19:08:06trenniņš foršs, Rūdis foršs, šļūciens pa asfaltu arī foršs. un vispār viss ir kruta! patīkams nogurums.Galvenais, ka šļūciens bij foršs, tad jau diena ir izdevusies. Pašai viss kārtībā? šodien ļoti, ļoti sāp roka / plecs. un vēl joprojām pārdzīvoju par saplēsto pulksteni.
jā, nākamā diena ir forša Es joprojām sēžu uz ibumetīna diētas un viss ir skaisti