Quote from: Lammy on August 23, 2012, 08:57:04jā, nākamā diena ir forša Es joprojām sēžu uz ibumetīna diētas un viss ir skaisti Turies, Meitēn, galvenais, lai Tavs sašļukums neatņem vēlmi gāzt ar moci!
jā, nākamā diena ir forša Es joprojām sēžu uz ibumetīna diētas un viss ir skaisti
Tā Bļin, atkal topiks pārtop par ikdienas spamu.
Ok pienjemshu ka man poha un ka man tikai liekas ka Bigmens Roni nosaucis par meitēnu
Rūdi - 6dien varam uztaisīt sezonas pēdējo,kārtīgo trenniņu, tā, lai uz visu ziemu pietiktu? itkā trase būšot brīva uz ziemu gribu samācīt bik praksi, bet vairāk teoriju, lai pavasarī varētu atkal startēt
Beidz, es jau šogad pamētājos ar idejām un viedokļiem. Ja trase, tad trase, nav ko tur svaidīties vairs
Cienītais - finanses visam, pagaidām, nepietiek Starp citu - nākamgad ir ieplānots 1 lūgums Rūdim, no kura viņš varētu noģībt - ņemot vērā, ka nāk no manis NĒ- tas nav saistīts ar kupraino kalnu . Gribu arī apgūt braukšanu uz pakaļējā rata. Par cik pārliecinājos, ka braukšana trasē nenozīmē automātiski motocikla šķēlienu, tad, gan jau arī ratā, normāla uzrauga virsvadībā, varētu nenozīmēt automātisku bieti