Piedod, neiedomajos tev piezvanit. Aizbraucam divata. Iecava satikts viens vietejais celu varonis. Rudis ieradija vietu un tad saka stastit, kas jadara lai tiktu vinam lidzi Uzaicinaja uz skolu. Respektivi, kruta pavilkts. Pamanijos vienu likumu vairak uztaisit un iepist zeminieka. Smiekligs moments
Nelietis OK es centīšos papēt hoķ pusi apdarīt pašam tak ar jāpatrenējas
Quote from: rgx on July 16, 2014, 12:49:39Nelietis OK es centīšos papēt hoķ pusi apdarīt pašam tak ar jāpatrenējas Jo mazāk trenēsies, jo interesantāka būs gonka
Quote from: ronis on July 16, 2014, 14:23:21Quote from: rgx on July 16, 2014, 12:49:39Nelietis OK es centīšos papēt hoķ pusi apdarīt pašam tak ar jāpatrenējas Jo mazāk trenēsies, jo interesantāka būs gonka Kam interesantāka?
Es piemēram pateikšu to, ka ja nesanāks sataisīt moci , tad no dalības sačos būs jāatsakās....
Quote from: osiic on July 16, 2014, 16:27:25Es piemēram pateikšu to, ka ja nesanāks sataisīt moci , tad no dalības sačos būs jāatsakās.... Kas tad nu?
Quote from: ronis on July 16, 2014, 16:31:04Quote from: osiic on July 16, 2014, 16:27:25Es piemēram pateikšu to, ka ja nesanāks sataisīt moci , tad no dalības sačos būs jāatsakās.... Kas tad nu?Vot track-day viduu jau jutu ka kaut kas nav labi. Tukshgaita palika suudiiga un jau saaka vilkt uz slpaapshanu. Es ceru ka izsita sveci jo lielos apgriezienos taa kaa aizgaaja otrs cilindrs. Peedeejaa braucienaa - gonkaa, jau diviiti vairs dabuut nevareeju...