Rūdis varēja pierādīt ka ir īsts vecis un izgāzt pa trasi tagad...tā teikt treniņš īstiem vīriem...
Un es jau sapucējos un ko man ar to popkornu tagad darīt?
Tātad...basltoties uz šo saraksti mēs laikam ļausim Tev piedalīties dāmu braucienā..... joQuote from: Sigsauer on June 29, 2014, 14:15:45Rūdis varēja pierādīt ka ir īsts vecis un izgāzt pa trasi tagad...tā teikt treniņš īstiem vīriem... Es nevienā brīdī neteicu ka kādam būtu jābrauc pa slapjo - jo no rīta bija skaists sausais traniņš... kurā piadalījās arī citi makšķernieki. Taču Tu pēc tam kad "biji iemetis ar cimdu" ar lētu atmazku parādīji, ka piedāvā citiem darīt lietas no kurām pašam bail. Es atšķirībā no Tevis piedāvāju citiem darīt tādas lietas, kuras varu izdarīt arī pats
Quote from: rgx on June 29, 2014, 14:26:38un ja vajag varu aizbraukt uz trasi arī tagad...tikai vai tu man sastādīsi kompāniju?Arī man nav problēmas nepieciešamības gadijumā salīt braucot ar moci, tik to bērna kaku jau bērnībā izkakāju atšķirībā no dažiem Večiem, kuriem kautkas jāpierāda citiem...
un ja vajag varu aizbraukt uz trasi arī tagad...tikai vai tu man sastādīsi kompāniju?
P.S. Kas vakar Snoozem trasē gadijās? Vesels?
Semīrs arī nebaidās!!![/quoteSemiirs, atshkjiriibaa no diviem iepriekshmineetajiem, ir lohs