Quote from: GuciiC on January 28, 2012, 20:38:04šodien iepirku sev florbola nūju un arī jaunu peldkostīmu. Gatava sportot. amizants skats: Gucītis peldkostīmā ar florbola kļušku skrien pa laukumu .... atrodas pludmalē....
šodien iepirku sev florbola nūju un arī jaunu peldkostīmu. Gatava sportot.
Quote from: ixers on January 28, 2012, 21:16:35Quote from: GuciiC on January 28, 2012, 20:38:04šodien iepirku sev florbola nūju un arī jaunu peldkostīmu. Gatava sportot. amizants skats: Gucītis peldkostīmā ar florbola kļušku skrien pa laukumu .... atrodas pludmalē....diez vai kaut ko tādu būs iespējams redzēt
Quote from: ixers on January 23, 2012, 20:54:20No jaunā gada esmu atsācis kikboksa treniņus, individuāls grafiks ,Tie ir jauztver kā draudi?
No jaunā gada esmu atsācis kikboksa treniņus, individuāls grafiks ,
OSC basins..ir feeni..ir silti..ir glaabeeji....no riitiem maz cilveeku...4,15 LVL no riitiem eko apmekleejums tb 1h un 15 min
Quote from: Šindlers on January 29, 2012, 17:00:41OSC basins..ir feeni..ir silti..ir glaabeeji....no riitiem maz cilveeku...4,15 LVL no riitiem eko apmekleejums tb 1h un 15 minman kā studentam ir pa 3,80 LVL man tur patīk, bet mēs gribam apčekot visus baseinus un izvēlēties optimālāko cenas un kvalitātes variantu
Labrīt, vakar biju uz pirmo hokeja treniņu Iepatikās, mirt nemirstam, slodze laba, treniņš labs. Tātad 1dienās, 4 dienās 23:15