īss rasklads, kā gāja Otanķos. aizbraucām vēlu piektdienas vakarā , trenēties vairs nesanāca, tādēļ mazliet ar dažiem daļdirsējiem tika iešņāpts alutiņš. no rīta nākot laicīgi pie sajēgas tika veikts īsais apkopes kurs mocim, tobiš šistas saeļļots un šistas saskočots pēckā sīvie treniņi un kvalifikācija. takā naudiņas riepām ir apaļa 0, tad tika močīts ar no ritīgām abortaatliekām, kas nodila jau treniņos un kvalifikācijā. Gonku uzsāku no piektās starta pozīcijas un uzreiz to padiršot. dzenoties pakaļ pirmajam ieciniekam riepa sadila tik tālu, ka katrā otrajā līkumā gāju ar nepārliecinosiem drifta elementiem, līdz vienā brīdī aizķēra kartera vāku, bet tas po, galā sestais un riepas maiņa, nomainiju no viena sūda uz biku mazāku sūdu un otrajā startā ar protams startu nodirsu, pēckā dzenoties pakaļ laim ei divas debīlas kļūdas un atkal kautkāds sestais vai septītais. ar to es gribēju pateikt, ka kausa ko lombardā nodot man nav, pa kartera vāku sulo eļļa apmēram 1 pile stundas laikā , degviela pēc liepajas ir palikusi nepilni 13litri un diemžēl es rīt jūs uzmetu un nekur nebraucu.Starpcitu Elii ahujena nobrauca. Tautas klasē, B grupā ,otrā vieta :sveic:starpcitu uz dažiem apļiem izraujoties vadībā .mēs pirmstam secinajām,ka tikai peģiki ir spējīgi apdzīt dāmas, jo normāli veči turās aiz smukām meitenēm un priecē acis
Rīga-jūrmala-talsi-valdemārpils-roja-kolkasrags(kur bija kautkaads stipri diivains parkinga izcenojums)-roja-mērsrags-engure-jūrmala-rīga
mo jau pie Svara...būs man 45zobi aizmugurē