Noskatijos ari es Impossible ,tiesam speciga filma. Ari Gacho ieteikto World without end visu pieejamo busu noskatijies ,tas ar ir dulls gabals! Laikam saku parversties no garazas cilveka par televizorcilveku A ,un Park avenue 8. serija paradijusies pec nelielas pauzes!
Quote from: zelch on November 27, 2012, 16:32:49Noskatijos ari es Impossible ,tiesam speciga filma. Ari Gacho ieteikto World without end visu pieejamo busu noskatijies ,tas ar ir dulls gabals! Laikam saku parversties no garazas cilveka par televizorcilveku A ,un Park avenue 8. serija paradijusies pec nelielas pauzes! Naakoshais solis peec TV cilveeka ir hipsterisms Taapeec es labaak laiku pavadu garaazhaa
Quote from: osiic on November 27, 2012, 18:56:49Quote from: zelch on November 27, 2012, 16:32:49Noskatijos ari es Impossible ,tiesam speciga filma. Ari Gacho ieteikto World without end visu pieejamo busu noskatijies ,tas ar ir dulls gabals! Laikam saku parversties no garazas cilveka par televizorcilveku A ,un Park avenue 8. serija paradijusies pec nelielas pauzes! Naakoshais solis peec TV cilveeka ir hipsterisms Taapeec es labaak laiku pavadu garaazhaa Dzerot
Nemuldi puika Te vienam pat uz garaazhu nav jaanaak - iedodiet tikai ekskavatoru un laapstu
Quote from: osiic on November 27, 2012, 20:45:48Nemuldi puika Te vienam pat uz garaazhu nav jaanaak - iedodiet tikai ekskavatoru un laapstu
Alkohols ir inde
Quote from: rgx on November 27, 2012, 21:26:14Alkohols ir indeTā jau arī ir lielās devās