Nav velosipēda !
Man bija doma, ka vareetu vienu vakaru novaakties & aizmaukt paslidot uz kaadu halli pa ledu
Quote from: k-k on March 02, 2010, 13:21:53Man bija doma, ka vareetu vienu vakaru novaakties & aizmaukt paslidot uz kaadu halli pa ledu šitais der!!+5 grādos galīgi neder, jo 1) būs vēl auksts2) būs plūdi3) pēc tam visi (vismaz puse) būs slimi. Man domāt, ka jāpagaida nedaudz siltāks laiks.
Quote from: Kobe on March 02, 2010, 21:35:37Quote from: k-k on March 02, 2010, 13:21:53Man bija doma, ka vareetu vienu vakaru novaakties & aizmaukt paslidot uz kaadu halli pa ledu šitais der!!+5 grādos galīgi neder, jo 1) būs vēl auksts2) būs plūdi3) pēc tam visi (vismaz puse) būs slimi. Man domāt, ka jāpagaida nedaudz siltāks laiks.aktuaals jautaajums - kobe Tu laikam ziemas garumaa esi aizmirsis ko noziimee +5 graadi??dziives piemeers, braucaam -1;-2 graadi un visi veseli neskaitot mazliet saaposhus muskuljus
Nejūtos vēl tik spēcīgs, lai piedalītos velomaratonā...Tāpat pavizināties patīk, bet velomaratonā šobrīd diezvai...