http://www.youtube.com/watch?v=uUAbJAlcdNYLūgtum
par moraalu, tehnisku un visa paareejaa veida atbalstu klipa tapshanaa Blade Razor saka milziigu paldies:Streetfighters.lv komandaiBigmenamMixyK-Kwww.streetfighters.lv
Man jau likaas, ka kopsh pagaajushaas nedeeljas mana balss, shitik veelaa stundaa, vinjai vareetu uzdziit shermuljus
Quote from: rgx on February 22, 2010, 00:33:20Man jau likaas, ka kopsh pagaajushaas nedeeljas mana balss, shitik veelaa stundaa, vinjai vareetu uzdziit shermuljus starpcitu varam meginat ar vinu sarunat lai pakonsulte jus jusu grupas imidza tuuninga jo vina sav laika ir ar ko lidzigu nodarbojusies. protams ja ir interese.
Quote from: mb on February 22, 2010, 09:42:42Quote from: rgx on February 22, 2010, 00:33:20Man jau likaas, ka kopsh pagaajushaas nedeeljas mana balss, shitik veelaa stundaa, vinjai vareetu uzdziit shermuljus starpcitu varam meginat ar vinu sarunat lai pakonsulte jus jusu grupas imidza tuuninga jo vina sav laika ir ar ko lidzigu nodarbojusies. protams ja ir interese.Protams ka ir interese- jau labu brīdi meklēju pie kā pakonsultēties, lai uzzinātu kā ir pareizāk visu dariit un veidot, nevis balstīties uz kafijas biezumos atrodamo informāciju. Būtu ļoti pateicīgs
Un jau pēc pirmās konsultācijas Blade Razor izskatīsies šādi ?! Vai šādi ?! :šura_uzprasās:
Vajadzētu šmigulāciju kautkā sodīt - bet atcerējos ka manā vietā par to jau parūpējusies māte daba sadarbībā ar Māšeli :begt: