Kidd pastāsti sīkāk ! Domāju, šī tēma interesē daudziem !
Quote from: MIGs on February 09, 2010, 12:59:31Kidd pastāsti sīkāk ! Domāju, šī tēma interesē daudziem !Chomi tiko dabuuja viizas job/vacation = bija taada programma - katru gadu 400 cilvji no LV vinju norauj - Martaa dur prom.. vinji izzondees cho pa chom un tad es arii taisos durt taisni - pelnu es arii sheit neslikti, bet nevaru atljauties visu ko veelos.. + tur daba skaistaaka un iespeeju vairaak.. Iisaak sakot taa - vakar izzondeeju iespeejamaas lokaacijas uz kurieni vareetu doties - mazaakaas pilseetaas ir vairaak darba vietu, jo atrodas no 1k-3k km no lielajaam pilseetaam - bet tajaa pashaa briidii tur maza pilseeta skaitaas 160k iedziivotaaji = uz tiem 160k iedziivotaajiem atradu urgent 1250 vakances.. Ciematinjaa, kursh atrodas Vitempiskaa, bet ar smukiem celjiem bija 6k iedziivotaaji, bet +-500 vakances.. Ja dabuu kontraktu no shameejiem - viizu tev izsniedz praktiski automaataa.. Bai ze vei smigs - pa tavu teemu vakances ir dajebenji matjeri...
Par Spaaniju varu nokomenteet jau tagad - viens keksis atgriezaas - bija nofurachiijis tur 5 gadus un palika bez darba = nebija mandariinu lasiitaajs - straadaaja lielaa un stabilaa darbaa = tur bezdarba procents esot ap 20%...
Manuprāt priekš žīdiem labākā valsts pasaulē ir Vācija !Tur tu vari panaķt dajebko, brēcot, ka nacistu cūkas atkal atkal piekopj holokaustu pret žīdiem un tev piesienaš tikai tapēc.--Tātad saprotam, ka ar uzvārdiem kam baigaš ir Mans, Manis, utt tur ir vieglāk !? Mājiens ar mietu MB un rgx virzienā !