izskataas ka Guciitim apnicis pisties ar vecu motociklu detaljaam
Tapēc ir lietas kurās labāk / lētāk uzticēties profesionāļiem
problēma ir tā, ka man nav aprīkojuma/atbilstošu instrumentu, lai darbu padarītu progresīvāk
Quoteproblēma ir tā, ka man nav aprīkojuma/atbilstošu instrumentu, lai darbu padarītu progresīvākTas gan bija uz šo attiecināms...
Labi - iisti nav skaidrs kur to buutu jaaieraksta, tad rakstiishu te Ir taada probleema. Manas daamas darba koleegje grib pirkt mashiinu un gjimenee ir izdomaajusi ka grib Volvo Un taa kaa es te skatiijos ka daudziem ir bijusi pieredze ar Volvo, tad nu arii man ir jautaajums. Vinjai ir 2500Ls un vinja grib kaut kaadu daudz maz ekonomisku Volvo - 4 durvis obligaatas, neliels pluss tiek dots vagonam. Varat kaut ko ieteikt?
Quote from: osiic on January 09, 2012, 00:18:46Labi - iisti nav skaidrs kur to buutu jaaieraksta, tad rakstiishu te Ir taada probleema. Manas daamas darba koleegje grib pirkt mashiinu un gjimenee ir izdomaajusi ka grib Volvo Un taa kaa es te skatiijos ka daudziem ir bijusi pieredze ar Volvo, tad nu arii man ir jautaajums. Vinjai ir 2500Ls un vinja grib kaut kaadu daudz maz ekonomisku Volvo - 4 durvis obligaatas, neliels pluss tiek dots vagonam. Varat kaut ko ieteikt? es njemtu 940toV40 sudsV70 dargs suudstaads kaa Uvim veel daargaaks suuds