..aa un milziigs paldies uznjeemiigajiem ljaudiim par cienastuP.S. Ceru ka bildes buus pieejamas aatraak nekaa shMIGs kodee :matrixpc:
Quote from: ixers on October 18, 2009, 20:59:31Quote from: Bigman on October 18, 2009, 20:10:02btw, es šon ne reizi nenokrashoju....tas bija Goblins, kas norāva uz muti.........skapis arī, tikai ļoti vieglā formā. kur tad es nogaazos?
Quote from: Bigman on October 18, 2009, 20:10:02btw, es šon ne reizi nenokrashoju....tas bija Goblins, kas norāva uz muti.........skapis arī, tikai ļoti vieglā formā.
btw, es šon ne reizi nenokrashoju....tas bija Goblins, kas norāva uz muti.........
Esmu veixmīgi atgriezies no piknika Skapja vasarnīcā!! Bija baigi ok - ieskaitot bigmena crashu, skapja chrashu un Eli super duper chrashu!!!
jaa, elii vnk panjeema puuli, lai kaa mes tur njeemaamies kalnaa braukdami un krisdami
.............kaadu reizi mosh pitstopu vajag apvienot ar speciaalo posmu kaadaa mx trasee kur visiem brauceejiem ir uzdevums nobraukt vismaz piecus apljus - logjiski ka uznjemot tempu savu iespeeju robezhaas Man liekas ka vareetu buut interesanti..............
Quote from: mb on October 18, 2009, 22:15:09Quote from: skapis on October 18, 2009, 21:55:23jaa, elii vnk panjeema puuli, lai kaa mes tur njeemaamies kalnaa braukdami un krisdami kas ta bija. uzbrauca kalna un atmerija jums visiem vienaa setaa? paluudz draugam Yobem, lai ieliek bildes, buus skaidrs
Quote from: skapis on October 18, 2009, 21:55:23jaa, elii vnk panjeema puuli, lai kaa mes tur njeemaamies kalnaa braukdami un krisdami kas ta bija. uzbrauca kalna un atmerija jums visiem vienaa setaa?