Hmm, kur notiek laušanas pasākums :? Esmu gatavs piedalīties :?
Quote from: ixers on October 13, 2009, 19:58:12Hmm, kur notiek laušanas pasākums :? Esmu gatavs piedalīties :?Cik man zinaams tev jau tochno ir pieredze - attieciigi jautajums kastad iisti plaanojas tapt salauzts - Grizlis, ktms vai organisms ? Bet ja preciizak un issaak - lauzhat ko un ar ko gribat, bet taa kaa apciemot teelus slimniicaas man ne visai - uz freestailnieku varat nemaz neciereet
man domāt, ka 13:45 ir pa vēlu................Gribētos ~11:15 jau startēt no Staķa...........
Quote from: mb on October 14, 2009, 19:33:22vai tad jus tur viena lokala vieta dirnat jeb gazhat gabalus pa stigaam?gaazeejam pa stajanku ap statikjiku
vai tad jus tur viena lokala vieta dirnat jeb gazhat gabalus pa stigaam?
Ideja vienkārša, brauciens pa stigām = cilvēki bez moto var tikai zivest uz galapunktu grillu, jo nu tas ir tipa pārbrauciens, kur reāli iedot pabraukt nesanāks.Ja ir tusiņš pie trases/karjera/pļavas kur visi vienā vietā tipa trennējas, tad protams var dabūt no kāda pabraukties, bet pēdējo laiku pieredze man liek aizdomātiec cik ļoti gribu kādam dot savu moto. Nejau dēļ dzelžiem, bet dēļ tā, ka pašam baigi nepatīkami, ka ar manu moto traumējas.
Videejaa statistika no septinjem gab viens salauzh muguru