Man skolā (sen gan tas bija) stāstīja, ka tā saucot datora kasti! Značit būs muļķības mācītas!
Par to učeni - tā arī būs jādara! Pagaidām Skrapcis arī negrib litru, izliekas par beigtu!Viņš pat bija solījis, ka saliks kopā!
Heeeei, datorģēniji - HELP Ir iespējams atgūt dokumentu, ja tam pa virsu ir uzkopēts cits? Ja jā tad kā?
Quote from: Landija on December 22, 2010, 21:26:39Heeeei, datorģēniji - HELP Ir iespējams atgūt dokumentu, ja tam pa virsu ir uzkopēts cits? Ja jā tad kā? Cik es esmu ņēmies, tad man nav sanācis
Quote from: ronis on December 22, 2010, 21:32:13Quote from: Landija on December 22, 2010, 21:26:39Heeeei, datorģēniji - HELP Ir iespējams atgūt dokumentu, ja tam pa virsu ir uzkopēts cits? Ja jā tad kā? Cik es esmu ņēmies, tad man nav sanācis JOHAIDĪ!!!!!!!!!!!
Quote from: Landija on December 22, 2010, 21:32:47Quote from: ronis on December 22, 2010, 21:32:13Quote from: Landija on December 22, 2010, 21:26:39Heeeei, datorģēniji - HELP Ir iespējams atgūt dokumentu, ja tam pa virsu ir uzkopēts cits? Ja jā tad kā? Cik es esmu ņēmies, tad man nav sanācis JOHAIDĪ!!!!!!!!!!!Tu to tikko izdariji, vai jau kādu laiku atpakaļ?
kādu laiku atpakaļ, tb kādu pusstundu atpakaļ.....
Quote from: Landija on December 22, 2010, 21:35:07kādu laiku atpakaļ, tb kādu pusstundu atpakaļ.....Tu uzkopēji kaut ko pa virsu vai ko? Kas tas ir pa failu?
uzrakstīju rakstu, noseivoju, tad izdzēsu un sāku tajā pašā filā rakstīt citu textu (zinu lose), tad nospiedu SAVE