Man ar ir viens nosacīti lieks regulējams demferis, Gribēju likt sānā, bet ir aizdomas ka ir par garu. Štoks ap 50 cm un pats korpus 25 cm. Varētu samainīt pret kaut ko mazliet īsāku. Ražotājs Bitubo. Varu arī apsvērt pārdošanu.
Es un Māšele tirgojam viņas moci:Honda CBR 600 F31996. izlaiduma gads.Kādreiz bija baiks, tagad ir streets.Viss ir savests kārtībā, un nu ir laiks tirgot, jo gribas paņemt 10 gadus jaunāku motociklu.* Jauna ķēde (Tsubaki ar x-ringiem) jauni zobrati.* Jauni blīvslēgi, eļļa un bukses priekšējā dakšā. Viss ideālā kaŗtībā.* Fat-bar stūre(Nav Cliponi)* Tikko pārkrāsots zili-lilīgā metālikā.* Kosso mazais spidometrs.* Atsitēji(atboiņiki)* Motora aizsargvāki no nerūsējošā tērauda.* Armētās bremžu šļaukas.* Brembo bremžu mašīnīte (Aksiālā)* Two Brothers izpūtējs - tonis ir pasakaini labs, bet nav nepatīkami skaļš !* Diožu pagriezieni ar visu diožu pagriezienu releju.* Mocis ir piemērots maza auguma cilvēkiem, jo tas ir pazemināts. Atgriezt orģinālā augstumā var 5 minūšu laikā - tikai jāpārskrūvē aizmugurējā amortizatora atsaites.* Tīrīti un sinhronizēti karburatori augustā.* Tie kas zin moci, zin apgalvot, ka iet labāk, kā ierasts F3 - kas tieši motorā ir sadarīts īsti nav zināms.Sākuma cena 1100Ls. Esmu atvērts sarunām un piedāvājumiem. Ps. sorry, ka pagaidām tikai šādas bildes:
Bruklyn, nu ja tev klājas TIK grūti, tad kādu segu es tev varētu sagādāt arī tāpatās.